Weather Icon
ΗΠΑ , Τουρκία 10 Μαρτίου 2020

Κατά τ’ άλλα, στην Τουρκία δεν υπάρχει ο ιός – Κυβερνήτης Μέρυλαντ: Γυναίκα που επισκέφθηκε την Τουρκία, πάσχει από τον κορονοϊό

Κατά τ’ άλλα, στην Τουρκία δεν υπάρχει ο ιός – Κυβερνήτης Μέρυλαντ: Γυναίκα που επισκέφθηκε την Τουρκία, πάσχει από τον κορονοϊό

Ενώ στην Τουρκία γίνονται τηλεοπτικές εκπομπές όπου οι σχολιαστές διατείνονται ότι το τουρκικό DNA είναι ιδιαίτερο και δεν προσβάλεται από τον κορονοϊό, τα… χαμπέρια από τις ΗΠΑ προσγειώνουν τους Τούρκους στη σκληρή πραγματικότητα.

Ο κυβερνήτης του Μέρυλαντ, Larry Hogan, ανακοίνωσε ότι γυναίκα 86 ετών που επισκέφθηκε την Τουρκία, με την επιστροφή της ασθένησε και εντοπίστηκε ότι έχει μολυνθεί από τον κορονοϊό. Ο κυβερνήτης δήλωσε ότι η γυναίκα είναι αποκλεισμένη σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται.

Η ηλικιωμένη γυναίκα που κατοικεί στο Harford County, είναι σε καλή κατάσταση.

Σημειώνεται ότι άλλο ένα άτομο στη Σιγκαπούρη που είχε επισκεφθεί την Τουρκία, διαπιστώθηκε ότι νοσούσε από τον κορονοϊό.

Πηγή: ahvalnews

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube