REAL TIME |

Weather Icon

Κανονική επιχείρηση εισβολής και χθες το βράδυ, με την υποστήριξη της τουρκικής αστυνομίας – Έλαβαν την κατάλληλη απάντηση από τους ακρίτες μας

Κανονική επιχείρηση εισβολής και χθες το βράδυ, με την υποστήριξη της τουρκικής αστυνομίας – Έλαβαν την κατάλληλη απάντηση από τους ακρίτες μας

Εκτεταμένα επεισόδια στις Καστανιές – Επιχείρησαν να ρίξουν τον φράχτη

Με τη συνδρομή των τουρκικών αρχών που εκτόξευαν δακρυγόνα – Απετράπη η προσπάθεια τους από την άμεση αντίδραση των ελληνικών δυνάμεων

Εκτεταμένα επεισόδια στα σύνορα στις Καστανιές σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης. Πολυπληθής ομάδα μεταναστών επιτέθηκε οργανωμένα στις αστυνομικές δυνάμεις, εκτοξεύοντας πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα.

Άμεση ήταν η αντίδραση των ελληνικών αρχών οι οποίες αντέδρασαν και με χρήση χημικών εμπόδισαν την είσοδό τους στο ελληνικό έδαφος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ελληνική πλευρά ενεργοποιήθηκε ο ανεμιστήρας που έχει τοποθετηθεί σε στρατιωτικό όχημα και κατευθύνει τα χημικά πίσω σε τουρκικό έδαφος.

Φορώντας προστατευτικές μάσκες και χρησιμοποιώντας ως «πολιορκητικό κριό» αυτοσχέδιες κατασκευές από ξύλα, εκατοντάδες μετανάστες επιχείρησαν το απόγευμα της Τετάρτης να ρίξουν τον φράχτη και να εισέλθουν στο ελληνικό έδαφος στις Καστανιές Έβρου.

 

Πηγή: Φωνή της Ροδόπης

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube