REAL TIME |

Weather Icon
Τουρκία , Υγεία 26 Μαρτίου 2020

Ήπιαν οινόπνευμα για να σωθούν από τον ιό… 30 νεκροί στην Τουρκία!

Ήπιαν οινόπνευμα για να σωθούν από τον ιό… 30 νεκροί στην Τουρκία!

Στους 30 έφτασε ο αριθμός των νεκρών στην Κωνσταντινούπολη από “κατανάλωση καθαρού οινοπνεύματος”, ενώ 20 ακόμη βρίσκονται στην εντατική. Στην Κωνσταντινούπολη κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες πολλά άτομα αναφέρεται πως δηλητηριάστηκαν, καθώς για να προφυλαχθούν από τον νέο ιό, ήπιαν το αποκαλούμενο “σπίρτο” ποτό που γίνεται με καθαρό οινόπνευμα το οποίο πρώτα το έβαλαν πάνω στο σώμα τους και μετά το ήπιαν.

Στους 30 έφτασαν αυτοί που έχασαν την ζωή τους σε Ζειτινμπουρνού, Μπασάκσεχιρ, Εσενγιούρτ, Γκιούνγκιορεν, Φατίχ, Μπαγτζιλάρ, Κιουτσουκτσεκμετζέ, Ατάσεχιρ και Μπειλίκντουζου. Από αυτούς που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία, 20 εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Από τους 29 που συνελήφθησαν στα πλαίσια της έρευνας, οι 18 και στο παρελθόν είχαν μεταφερθεί στα δικαστήρια και από αυτούς οι πέντε είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ενώ οι 13 είχαν απελευθερωθεί. Οι αρμόδιοι προειδοποίησαν, καταρχήν τους καταγόμενους από το Τουρκμενιστάν αλλά και όλους τους πολίτες, να μην καταναλώνουν καθαρό αλκοόλ ή ποτά μπόμπες, με σκοπό να προστατευτούν από τον νέο ιό ή άλλες ασθένειες.

defencepoint.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube