REAL TIME |

Κίνα 11 Μαρτίου 2020

Οι Κινέζοι τα κατάφεραν με τον κορονοϊό: Επιστρέφει η ζωή στη Γουχάν της Κίνας – Λειτουργούν ξανά οι βιομηχανίες

Οι Κινέζοι τα κατάφεραν με τον κορονοϊό: Επιστρέφει η ζωή στη Γουχάν της Κίνας – Λειτουργούν ξανά οι βιομηχανίες
Στους κανονικούς ρυθμούς της προσπαθεί αν επανέλθει η πόλη Γουχάν στην Κίνα, το επίκεντρο του νέου κορονοϊού που πλήττει τις περισσότερες περιοχές του πλανήτη.

Οι βασικές βιομηχανίες στην πόλη Γουχάν της Κίνας, εκεί που ξεκίνησε η επιδημία του νέου κορονοϊού, θα ξεκινήσουν ξανά να λειτουργούν, δήλωσε η κυβέρνηση της επαρχίας Χουμπέι σε ανακοίνωση της ην Τετάρτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, βασικοί τομείς όπως οι δημόσιες συγκοινωνίες, ο ανεφοδιασμός ιατρικών προϊόντων και η παραγωγοί ειδών καθημερινής ανάγκης στη Γουχάν, πρωτεύουσα της Χουμπέι, θα αρχίσουν πάλι να λειτουργούν.

Άλλες βιομηχανίες που επηρεάζουν την εθνική ή την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού είναι πιθανό επίσης να λειτουργήσουν ξανά με την άδεια των αρμόδιων αρχών, ανέφερε η ίδια ανακοίνωση.

Στους 3.158 οι νεκροί στην Κίνα
Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό σήμερα Τετάρτη στην Κίνα, πάνω από 3.150 είναι οι νεκροί από τον κορονοϊό COVID-19.

Ο κορονοϊός COVID-19 εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην κινεζική πόλη Γουχάν της επαρχίας Χουμπέι τον περασμένο Δεκέμβριο και έκτοτε έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 100 χώρες ανά τον κόσμο.

Πηγή: Σπούτνικ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube