REAL TIME |

Weather Icon
Υγεία 26 Μαρτίου 2020

Εύγε στους εθελοντές γιατρούς που πήγαν στα υπό καραντίνα χωριά του Βοΐου

Εύγε στους εθελοντές γιατρούς που πήγαν στα υπό καραντίνα χωριά του Βοΐου

Από τη Νέα Ερυθραία στο Βόιο Κοζάνης, για να εξυπηρετήσουν τους κατοίκους των ορεινών χωριών Δαμασκηνιά και Δραγασιά Κοζάνης, που είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Βοΐου τους ευχαριστεί κι εμείς τους προβάλλουμε ως παράδειγμα προς μίμησιν.

Ζευκλής Χρήστος
16 ώρες
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημοσίως τον κύριο Κουνέλλα Ιωάννη μικροβιολόγο – βιοπαθολόγο και τον κύριο Λούμπια Χρήστο γενικό χειρουργό για την σημερινή τους παρουσία στο δήμο μας και την εξέταση των κατοίκων των χωριών μας που είχαν ανάγκη.

Πρέπει να σημειώσω ότι από την πρώτη στιγμή που κάναμε έκκληση στα ΜΜΕ για ανάγκη εξέτασης των κατοίκων ο κύριος Κουνέλλας ιδιοκτήτης ιδιωτικού διαγνωστικού κέντρου στην Νέα Ερυθραία μας τηλεφώνησε και έθεσε τον εαυτό του και τις υπηρεσίες του στη διάθεσή μας αναλαμβάνοντας το συνολικό κόστος της δράσης.

Μετά από διαδικασίες πέντε ημερών που αφορούσαν την αδειοδότηση από τους αρμοδίους, μιας και δεν υπήρχε προηγούμενο (ανάμειξη του ιδιωτικού τομέα), και την εξεύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού και υλικών, αυτό κατέστη δυνατόν σήμερα, ανήμερα της Εθνικής μας εορτής.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που με την ανιδιοτελή τους προσφορά αποδεικνύουν καθημερινά την αξία και το μεγαλείο του εθελοντισμού, άνθρωποι με περίσσεια καρδιά και ψυχή μπορούμε να συνεχίζουμε να ελπίζουμε.

https://www.facebook.com/zefklis.christos

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube