REAL TIME |

Weather Icon

Dili değisin yunancaya ilan edin! Αν είναι δυνατόν – Οδηγίες ΜΟΝΟ στα τουρκικά από τον Δήμο Κομοτηνής σε Έλληνες πολίτες

Dili değisin yunancaya ilan edin! Αν είναι δυνατόν – Οδηγίες ΜΟΝΟ στα τουρκικά από τον Δήμο Κομοτηνής σε Έλληνες πολίτες

Μία περίεργη είδηση μας ήρθε από έμπιστες πηγές στην Κομοτηνή.

Όπως αναφέρουν και θρακιώτικα Μέσα και συγκεκριμένα το xanthinet.gr, «όχημα του Δήμου Κομοτηνής πέρασε από τις ΒΑ γειτονιές και από το μεγάφωνο έδωσε οδηγίες ΜΟΝΟ στα τούρκικα»  oδηγίες που «μάλλον αφορούν την απολύμανση που προηγήθηκε».

Την πληροφορία λοιπόν τη διασταυρώσαμε και μάθαμε, ότι ισχύει.

Πρόκειται για μια απαράδεκτη κίνηση του Δήμου Κομοτηνής πρώτον διότι απευθύνεται σε Έλληνες πολίτες έστω κι αν η ελληνική δεν είναι η μητρική τους γλώσσα και δεύτερον η τουρκική δεν είναι η μητρική γλώσσα όλων των μουσουλμάνων της Θράκης καθώς υπάρχουν και οι Πομάκοι. Εκτός αν ο Δήμος Κομοτηνής έχει σκοπό να κάνει κάτι ανάλογο και στην πομακική γλώσσα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube