Weather Icon

Δεν ορρωδούν ούτε προ της απειλής κατάλυσης των συνόρων μας – Δείτε τον Κούλογλου να διασύρει την Ελλάδα

Δεν ορρωδούν ούτε προ της απειλής κατάλυσης των συνόρων μας – Δείτε τον Κούλογλου να διασύρει την Ελλάδα

Το βίντεο με την παρέμβαση Κούλογλου στη γαλλική τηλεόραση
Το τηλεοπτικό κανάλι France 24 ανάρτησε σήμερα το βίντεο της εκπομπής στην οποία ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κούλουγλου ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σφράγισμα των συνόρων χωρίς αναφορά στην Τουρκική προκλητικότητα και στην απόφαση του Τ. Ερντογάν να χρησιμοποιήσει τους μετανάστες ως μέσο εκβιασμού του συνόλου της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή Ici L’ Europe στην τηλεόραση France 24, o Έλληνας Ευρωβουλευτής αφενός κατηγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργό για την απόφαση να σφραγίσει τα σύνορα και από την άλλη ανέφερε πως κάποιοι παίρνουν όπλα και «πάνε στα σύνορα να πυροβολήσουν τους πρόσφυγες»

Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση της δημοσιογράφου και άλλων καλεσμένων που μίλησαν για εκβιασμό του Ερντογάν σε βάρος της Ευρώπης και την χρησιμοποίηση των μεταναστών.

Την παρέμβαση του Στ. Κούλουγλου έφερε στη δημοσιότητα ο Δ. Κούρκουλας με ανάρτησή του στο facebook κάνοντας λόγο «ρεσιτάλ προπαγάνδας» σε βάρος της χώρας.

 

app-facebook
Dimitris Kourkoulas

το Σάββατο

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Παρακολούθησα στην τηλεόραση France 24 την εκπομπή “Ici L’Europe” και δεν πίστευα στα αυτιά μου ακούγοντας τις ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ που ξεστόμισε εναντίον της χώρας μας ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου. Ευτυχώς είχα μαγνητοσκοπήσει την εκπομπή και την ξανάκουσα, πριν βεβαιωθώ για την ασύλληπτη αθλιότητα! Ιδού ο διάλογος σε δική μου μετάφραση:
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : «Κύριε Κούλογλου είδαμε πρόσφατα πολλές διαδηλώσεις στα νησ

Δείτε περισσότερα

Πηγή: Λίμπεραλ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube