Weather Icon

Από το πραξικόπημα στον Έβρο! Αυτοί είναι οι κομάντος που στέλνει ο Ερντογάν

Από το πραξικόπημα στον Έβρο! Αυτοί είναι οι κομάντος που στέλνει ο Ερντογάν

Χοντραίνει το παιχνίδι στον Έβρο με χιλιάδες μετανάτες να περιμένουν στην τουρκική πλευρά προκειμένου να περάσουν στα ελληνικά σύνορα με τις ελληνικές δυνάμεις να αντιστέκονται.

Ήδη όπως έχετε ενημερωθεί από διάφορα ΜΜΕ, το πρωί της Παρασκευής 6-3-20 σημειώθηκαν επεισόδια στις Καστανιές Λίγο πριν από τις 8 το πρωί, δημιουργήθηκε προπέτασμα καπνού μέσω χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, μπροστά από το ελληνικό φυλάκιο.

Η ελληνική αστυνομία επιχείρησε ρίψη νερού από «Αύρα», ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ δεν φαίνεται πίσω από το φράγμα να βρίσκονται πρόσφυγες και μετανάστες.

Την ίδια ώρα σχεδιάζουν την αποτροπή των επαναπροωθήσεων προσφύγων και μεταναστών από την ελληνική πλευρά. Από την Πέμπτη 5-3-20 έγινε γνωστή η πρόθεση τους με την ανακοίνωση του υπουργού εσωτερικών της Τουρκίας, Σοϊλεμάν Σοϊλού, ο οποίος ενημέρωσε, ότι στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο θα σπεύσουν 1000 στελέχη των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο xtypes.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube