Weather Icon

Αμετανόητος ο Ερντογάν: Στέλνει μαχητικά στο Αιγαίο και drones στον Έβρο – Ο κορωνοϊός παραλύει την Τουρκία και τις ένοπλες δυνάμεις της

Αμετανόητος ο Ερντογάν: Στέλνει μαχητικά στο Αιγαίο και drones στον Έβρο – Ο κορωνοϊός παραλύει την Τουρκία και τις ένοπλες δυνάμεις της

Οι ώρες αγωνίας σε ολόκληρη την υφήλιο, o σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή αλλά και τα σοβαρά προβλήματα μέσα στην Τουρκία από την «επέλαση» του Covid-19 φαίνεται να μην αγγίζουν τον σουλτάνο. Δείχνει αποφασισμένος να συντηρήσει το κλίμα έντασης σε Έβρο και Αιγαίο και μάλιστα φαίνεται να δοκιμάζει κάθε μέρα με διαφορετικούς τρόπους τόσο την ψυχραιμία όσο και τα αντανακλαστικά των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Αργά το απόγευμα της Τρίτης και ενώ ολόκληρη την ημέρα δεν είχε εμφανιστεί πουθενά τουρκικό μαχητικό οι γείτονες απογείωσαν δύο ζεύγη F-16 τα οποία κινήθηκαν προς το Βόρειο Αιγαίο. Ίσως ήθελαν να αποδείξουν ότι όσα αναφέρονται για εκατοντάδες κρούσματα του Covid-19 στην αεροπορία τους δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ίσως προχώρησαν επίσης σε μια ακόμη προσπάθεια ελέγχου των αντανακλαστικών της Πολεμικής μας Αεροπορίας και της ελληνικής Αεράμυνας.

Τα ελληνικά «γεράκια» απογειώθηκαν άμεσα από τα αεροδρόμια επιφυλακής και μάλιστα τα «φαντάσματα» της 337 Μοίρας ενεπλάκησαν με δύο τουρκικά F-16. Οι Τούρκοι πιλότοι εμφανίστηκαν ιδιαίτερα προκλητικοί και επιθετικοί μέχρι να πάρουν για μια ακόμη φορά το μάθημά τους από τους Έλληνες αεροπόρους. Ήταν μια από τις ελάχιστες φορές τις τελευταίες ημέρες που οι γείτονες έστειλαν αεροσκάφη στο Αιγαίο για να προκαλέσουν.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας αρκετά ήταν και τα τουρκικά drones τα οποία πετούσε …

Διαβάστε τη συνέχεια στο Newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube