REAL TIME |

Weather Icon
Αθλητικά , Τουρκία , Υγεία 17 Μαρτίου 2020

“Αμετανόητοι” οι Τούρκοι για κορωνοϊό! Δείτε το promo της Μπούρσασπορ

“Αμετανόητοι” οι Τούρκοι για κορωνοϊό! Δείτε το promo της Μπούρσασπορ

Τη Δευτέρα (16/3) η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας  αποφάσισε να μην κλείσουν τα τζαμιά αλλά να επιτρέπεται μόνο η μεμονωμένη προσευχή από τους πιστούς.

Την ώρα που μέχρι στιγμής υπάρχουν 47 επιβεβαιωμένα κρούσματα, αλλά υπάρχουν φοβίες για πολύ περισσότερα, δεν ήταν λίγοι οι παίκτες του τουρκικού Πρωταθλήματος που εξέφρασαν τις προηγούμενες ημέρες την αντίθεσή τους με τη συνέχιση της διοργάνωσης και τη μη αναβολή της λόγω του κορονοϊού.

Οι φωνές ήταν πολλές και διαφορετικές, ωστόσο η TVL συνεχίζεται κανονικά και έτσι, το βράδυ της Τρίτης (17/3, 20:00), η Μπουρσασπόρ θα υποδεχτεί την Αναντοού Εφές. Οι γηπεδούχοι μάλιστα έφτιαξαν και ένα promo για το συγκεκριμένο παιχνίδι, σχεδιασμένο στο πνεύμα των ημερών, με μία συμβολική μεν κίνηση, η οποία όμως δεν διαφοροποιεί τη γενικότερη στάση των Τούρκων απέναντι στον ιό, μα περισσότερο δείχνει τον ελαστικό τρόπο που αντιμετωπίζουν την πανδημία.

Δείτε το εν λόγω promo, με τον αρχηγό της Μπουρσασπόρ, Εντέρ Αρσλάν να… αποφεύγει τον ιό.

Στην ανάρτηση υπάρχει το hashtag #Evdekal, το οποίο σημαίνει μείνε στο σπίτι.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube