Weather Icon
Εξοπλισμοί , Ρωσία , Τεχνολογία 7 Φεβρουαρίου 2020

Βίντεο από την πρώτη πτήση του αναβαθμισμένου υπερηχητικού βομβαρδιστικού Tu-160M

Βίντεο από την πρώτη πτήση του αναβαθμισμένου υπερηχητικού βομβαρδιστικού Tu-160M

Απόσπασμα από την πρώτη πτήση του αναβαθμισμένου υπερηχητικού βομβαρδιστικού Tu-160M δημοσιοποιήθηκε από το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας κοινοποίησε βίντεο από την πρώτη πτήση του αναβαθμισμένου υπερηχητικού βομβαρδιστικού αεροσκάφους Tu-160M, η οποία διήρκεσε για 34 λεπτά και έγινε σε υψόμετρο 1.500 μέτρων.

Το πλήρωμα έκανε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και έτσι η πρώτη πτήση του Tu-160M πραγματοποιήθηκε απρόσκοπτα.

Το αναβαθμισμένο υπερηχητικό αεροσκάφος Tu-160M διαθέτει νέο αεροναυτικό εξοπλισμό και εξοπλισμό πλοήγησης, συμπεριλαμβανομένου ενός εποχούμενου συγκροτήματος επικοινωνίας, ενός συστήματος ελέγχου, ενός σταθμού ραντάρ και του ηλεκτρονικού συγκροτήματος αντιμέτρων.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, η συνολική απόδοση του αεροσκάφους έχει ενισχυθεί και η πτητική εμβέλειά του έχει αυξηθεί κατά 1.000 χιλιόμετρα.

Κατά την ισχύουσα σύμβαση, η μεταφορά των αναβαθμισμένων στρατηγικών βομβαρδιστικών Tu-160M στη Ρωσική Αεροπορία θα αρχίσει το 2021 με μια περαιτέρω ετήσια αύξηση του αριθμού των παραδόσεων.

πηγή: https://sputniknews.gr/

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube