REAL TIME |

Weather Icon
Εθνικά Θέματα 13 Φεβρουαρίου 2020

Ο συμμαθητής μου από την Σχολή Ευελπίδων, Γιάννης Δεβούρος, υποψήφιος για Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ

Ο συμμαθητής μου από την Σχολή Ευελπίδων, Γιάννης Δεβούρος, υποψήφιος για Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι, έχω υποβάλλει την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Αντιπροέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξκών Στρατού στις εκλογές της 23ης Φεβ 2020.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους οι οποίου με τίμησαν με την ψήφο τους και με επέλεξαν μέλος του απερχόμενου  Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη του οποίου μου ανέθεσαν το δύσκολο νευραλγικό και ουσιαστικό ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ένωσης.

          Επιτρέψτε μου την περιαυτολογία, ότι από την συγκεκριμένη  θέση εργάστηκα αθόρυβα και αποτελεσματικά, χωρίς να φείδομαι κόπου και χρόνου, το μεγαλύτερο μέρος  του οποίου αφιερώνω με την καθημερινή φυσική και αποδοτική μου παρουσία, στα γραφεία της ΕΑΑΣ.

          Κύριο μέλημά μου, ήταν, είναι και θα παραμείνει η συμβολή με τις ταπεινές μου δυνάμεις στην προώθηση λύσεων, των σύνθετων και σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως απόστρατοι Αξκοι, κατά την ενεργή και ουσιώδη συμμετοχή μας στα κοινωνικά δρώμενα.

          Η μέχρι τώρα πορεία μου, αποδεικνύει ότι η παραπάνω στάση μου είναι συνειδητή και αποτελεί αμετακίνητη θέση μου!

          Ευπρόσωπα, σας κοιτώ στα μάτια και ζητώ την ψήφο σας, για την εκλογή μου στη  θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ της ΕΑΑΣ, από την οποία με αξιοποίηση της μέχρι τώρα εμπειρίας μου, μπορώ να συνεισφέρω αποτελεσματικότερα με πνεύμα δημιουργικής ομαδικότητας στην διαχείριση των σύνθετων και σοβαρών προβλημάτων μας, προσήλωση στην ευόδωση των ιδρυτικών σκοπών της Ένωσης.     

          Στόχος μου είναι μια ΕΑΑΣ που θα αντανακλά την ποιότητα , το ήθος, τη μαχητικότητα και την κοινωνική συνείδηση των μελών, μια Ένωση με στόχους, με γνώση, όραμα, προοπτική, διεκδικητική και με κοινωνικό πρόσωπο για τα μέλη της!!

          Είναι γνωστό σε όσους παρακολουθούν καλόπιστα την δραστηριότητα μας , ότι κατά την τριετία της άσκησης των καθηκόντων του Διευθύνοντος Συμβούλου του απερχόμενου ΔΣ, υπήρξε η αναγκαία ομοψυχία και η καθαρότητα των ενδεδειγμένων ενεργειών, σε διεκδικητικό επίπεδο, ώστε σε αξιοσημείωτο βαθμό, να έχει δρομολογηθεί η μείωση των συνταξιοδοτικών αδικιών  σε βάρος μας και να αποκατασταθεί σε υπολογίσιμο βαθμό η προσέγγιση της αξιοπρεπούς διαβίωσης, για την οποία εργασθήκαμε επι 35-36-40 και πλέον έτη, στις  εσχατίες της Πατρίδος, κάτω από δύσκολες συνθήκες, αποκομμένοι πολλές φορές, από τις οικογένειές  μας και τα θεσμοθετημένα ωράρια εργασίας.

          Πρόσφατα εκδηλώθηκαν δημόσια οργανωμένες τάσεις απαξίωσης και υποβάθμισης της ΕΑΑΣ απομειώνοντας  την μακροχρόνια και αδιαμφισβήτητη θετική της πορεία στον χώρο.

Φαίνεται ότι οι συνεχείς, στοχευμένες και ουσιαστικές δράσεις μας, οι μετρήσιμες επιτυχίες της Ένωσης, αντί της αναγνώρισης και συσπείρωσης, δημιουργεί αναίτια πολεμική σε βάρος μας.      

Αγαπητοί μου συνάδελφοι, μην επιτρέψετε σε κανέναν να σπιλώσει την αξιοπρέπεια και την νοημοσύνη σας!

          Είμαστε σκεπτόμενοι, ανεξάρτητοι και ενεργοί πολίτες της χώρας, είμαστε απόστρατοι Αξκοι του Στρατού Ξηράς, σε καμία όμως περίπτωση δεν είμαστε απόμαχοι της Ζωής!

          Σας καλώ όλους, με πνεύμα ομοψυχίας, δημιουργικής σύνθεσης και συναίνεσης, απαλλαγμένοι από σκοπιμότητες, ιδεολογικές αγκυλώσεις, εγωισμούς και προσωπικές διχόνοιες, να συμμετέχουμε μαζικά στην εκλογική διαδικασία, έτσι ώστε να διαφυλάξουμε την αυτονομία και την ανεξαρτησία της ΕΑΑΣ.

Είναι αυτονόητο ότι η μαζική αυτή συμμετοχή μας στις εκλογές, οπλίζει με δυναμική ισχυρής παρέμβασης και διαπραγμάτευσης την Ένωση. Αντίθετα η αποχή από την διαδικασία την αποδυναμώνει και την απαξιώνει.

          Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν, είναι επιτακτική ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι οι στοχευμένες και συνεχείς προσπάθειες, ο αγώνας για την βελτίωση της κοινωνικής και οικονομικής μας θέσης είναι κοινός και αδιαίρετος χωρίς ταμπέλες, διακρίσεις, διαχωρισμούς και ομαδοποιήσεις.

          Η σύμπνοια και η συνεργασία είναι  αρετές που πρέπει να υπερτερούν, στην διαχείριση και διαμόρφωση του μέλλοντος, όπως επιτάσσουν οι δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο κλάδος μας και η πατρίδα.

          Δεν περισσεύει ούτε ένας!

          Η υποψηφιότητα μου, όπως και την προηγούμενη φορά, είναι ενέργεια συνειδητή. Δηλώνω ότι θα είμαι παρών και μετά τις εκλογές, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και θα εξακολουθώ να σας κοιτώ στα μάτια ευθυτενώς με σεβασμό, εκτίμηση και αγάπη!!

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους μου, για στελέχωση του νέου ΔΣ της ΕΑΑΣ.

          Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Υπτγος ε.α. Δεβούρος Ιωάννης

Δνων Σύμβουλος ΕΑΑΣ

Υποψήφιος Αντιπρόεδρος ΕΑΑΣ

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube