REAL TIME |

Weather Icon

Ο Δημητράς μήνυσε και τον Ανδριανόπουλο

Ο Δημητράς μήνυσε και τον Ανδριανόπουλο

Μετά τη Σώτη Τριανταφύλλου, τον Τάκη Θεοδωρόπουλο, τον Μάνο Βασιλάκη, αλλά και πολλούς άλλους, ο Παναγιώτης Δημητράς μήνυσε τώρα και τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο. Αφορμή; Ένα άρθρο του σχετικά με τις ροές μουσουλμάνων μεταναστών στην εφημερίδα τα ΝΕΑ τον Σεπτέμβριο του 2019. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, ο Εισαγγελέας του έχει ήδη ζητήσει διευκρινίσεις.

Ο Π. Δημητράς έχει προχωρήσει σε μηνύσεις κατά πολλών επωνύμων που αρθρογραφούν και εκφράζουν τις απόψεις τους, στηριζόμενος στον περίφημο «αντιρατσιστικό νόμο» του 2014, ο οποίος φυσικά είχε στόχο να αντιμετωπιστούν ρατσιστικές επιθέσεις λαμβάνοντας κυρίως υπόψη το ακροδεξιό κλίμα της εποχής που είχε αναδείξει τη Χρυσή Αυγή. Όμως έχει γίνει χρήση κατ’ εξακολούθηση, από τον Π. Δημητρά, ο οποίος έχει μηνύσει ακόμη και την «Κιβωτό του Κόσμου», ο οποίος αυτή τη φορά επέλεξε τον Α. Ανδριανόπουλο.

Ο ίδιος ο μηνυόμενος εκφράζει την έκπληξή του, δεδομένου ότι στο άρθρο το οποίο επικαλείται ο μηνυτής, εκφράζει τις ανησυχίες του για τους μετανάστες. Τις οποίες όμως ο Π. Δημητράς τις χαρακτηρίζει «ρατσιστικές» που «εξωθούν σε βία» κατά των ξένων και καταθέτει μηνύσεις.

Με ανάρτησή του πάντως ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, αφού ξεκαθαρίζει τις θέσεις του και επαναλαμβάνει την άποψή του για το μεταναστευτικό και τις ροές, καταλήγει θέτοντας θέμα ως προς την αντιμετώπιση του Π. Δημητρά και των πρακτικών που ακολουθεί, τονίζοντας πως «Τίθεται όμως σοβαρότατο ζήτημα αυτεπάγγελτης εξέτασης για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης και της άνευ λόγου απασχόλησης των δικαστικών κι αστυνομικών αρχών. Που κινούνται και λειτουργούν με κόστος που επιβαρύνει τους φορολογούμενους Έλληνες πολίτες». 

Δείτε την απάντηση του Α. Ανδριανόπουλου στα περί «ρατσιστικών δηλώσεων» και αναφορών που «εξωθούν στη βία»:

«Με προφανή κατάπληξη πληροφορήθηκα την μηνυτήρια αναφορά του κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ κατά του προσώπου μου και της εφημερίδας με αφορμή άρθρο μου στα ΤΑ ΝΕΑ της  11 Σεπτεμβρίου 2019. Η κατάπληξη έχει κατ αρχήν να κάνει με την ασυγχώρητη αδιαφορία του μηνυτού για τα προφανή ζητήματα αναστάτωσης της κοινωνικής ηρεμίας της χώρας από την απρόκλητη πλημμυρίδα μεταναστευτικών ροών αλλά κι από την ανατροπή της κοινωνικής συνοχής σε περιοχές όπου οι ροές εισόδου ξένων μεταναστών είναι μεγάλη. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που οι εισερχόμενοι να μετατρέπονται σε πλειοψηφία, υποβάλλοντας έτσι σε δοκιμασία βαθύτατης έντασης τις τοπικές κοινωνίες. Το γεγονός μάλιστα πως όλοι σχεδόν οι νεοεισερχόμενοι είναι μουσουλμάνοι εισάγουν διαφορετικά ήθη και έθιμα προκαλώντας συχνά σοβαρές αντιπαλότητες με τον γηγενή ελληνικό χριστιανικό πληθυσμό.

Για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube