REAL TIME |

Weather Icon
Συρία , Τουρκία 11 Φεβρουαρίου 2020

Με την υποστήριξη του τουρκικού πυροβολικού, οι αντάρτες ανέκτησαν μια πόλη βορειοανατολικά του Idlib

Με την υποστήριξη του τουρκικού πυροβολικού, οι αντάρτες ανέκτησαν μια πόλη βορειοανατολικά του Idlib

Οι ακτιβιστές του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τεκμηρίωσαν την πληροφορία σχετικά με την δολοφονία έξι αμάχων σε μία σφαγή που διεξήχθη από βομβαρδισμούς αέρος, με σκοπό την υποστήριξη των Τουρκικών στρατευμάτων στην πόλη Ιντλίμπ. Ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί δεδομένου ότι υπάρχουν δεκάδες σοβαρά τραυματίες οι οποίοι δεν έχουν τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες.

Οι τουρκικές δυνάμεις και οι ισλαμικές πολιτοφυλακές εκτόξευσαν κατευθυνόμενους πυραύλους που στόχευαν τις θέσεις τω καθεστωτικών. Οι βομβαρδισμοί αυτοί κατέστρεψαν αρκετά Συριακά οχήματα. 

Παράλληλα οι τουρκικές δυνάμεις που εδρεύουν στο Qumaynas κατέρριψαν ένα συριακό ελικόπτερο το οποίο πετούσε πάνω από την περιοχή.

Επίσης οι ισλαμικές πολιτοφυλακές επιχείρησαν μέσω κατευθυνόμενου πυραύλους να καταρρίψουν ένα συριακό αεροπλάνο, μάταια όμως καθώς ο πύραυλος έχασε τον στόχο.

Μετάφραση Χωριανόπουλου Άγγελου

πηγή: http://www.syriahr.com/

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube