REAL TIME |

Weather Icon
ΗΠΑ , Ρωσία , Τουρκία 28 Φεβρουαρίου 2020

ΗΠΑ και Ρωσία συζητούν για την τύχη του Ερντογάν- Επικοινωνία Αρχηγών

ΗΠΑ και Ρωσία συζητούν για την τύχη του Ερντογάν- Επικοινωνία Αρχηγών

Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στρατηγός Βαλέρι Γκεράσιμοφ σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον αρχηγό του γενικού επιτελείου των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγό Μαρκ Μίλι, συζήτησε για την κατάσταση στην Συρία, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση στην Συρία όπως και για άλλα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος».

Η τηλεφωνική συνομιλία έγινε μετά τον θάνατο 33 Τούρκων στρατιωτικών στη περιοχή του Ιντλίμπ.

Η συζήτηση Ουάσινγκτον-Μόσχας έχει να κάνει με την τύχη του Ερντογάν και των σχεδιασμών του. Ο Τούρκος πρόεδρος επί μακρόν “παίζει” και με τους Αμερικανούς και με τους Ρώσους κι αυτοί πότε τον “αγκαλιάζουν” και πότε τον απομακρύνουν. Βρισκόμαστε σε μια ακόμη φάση κατά την οποία η Τουρκία προσπαθεί να αποδείξει τον “τίτλο” του επιδέξιου ουδέτερου.

πηγή: www.militaire.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube