Weather Icon
Ισραήλ , Συρία , Τρομοκρατία 24 Φεβρουαρίου 2020

Η συριακή αεράμυνα απώθησε «εχθρικούς στόχους» πάνω από τη Δαμασκό – Βίντεο

Η συριακή αεράμυνα απώθησε «εχθρικούς στόχους» πάνω από τη Δαμασκό – Βίντεο

Καθώς κινδυνεύουν οι ντζιχαντιστές μαχητές για τη δημοκρατία στην Ιντλίμπ…

Πυραύλους που φέρεται να εκτοξεύθηκαν από τα Υψίπεδα του Γκολάν, τα οποία βρίσκονται υπό την κατοχή του Ισραήλ, φέρεται να απώθησε η αεροπορική άμυνα της Συρίας την Κυριακή (23/02).

Η αεροπορική άμυνα της Συρίας απώθησε την Κυριακή (23/02) «εχθρικούς στόχους» πάνω από την περιοχή της Δαμασκού, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Σύμφωνα με αυτό, λοιπόν, η συριακή άμυνα αποκρούει «κάποιους εχθρικούς πυραύλους που προέρχονται από τα Όρη του Γκολάν, τα οποία κατέχονται από το Ισραήλ».

​Επίσης, νωρίτερα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ακούστηκαν εκρήξεις πάνω από την πρωτεύουσα της Συρίας. Μάλιστα, βίντεο που φέρεται να έχουν καταγράψει την επίθεση, αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

​Στις 13 Φεβρουαρίου, η αεροπορική άμυνα της Συρίας ανέφερε ότι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν στην περιοχή της Δαμασκού από την κατεύθυνση των -ελεγχόμενων από το Ισραήλ- συριακών Γκολάν. 

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, επέμεινε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις αεροπορικές επιδρομές και «έδειξε» τη Βελγική Πολεμική Αεροπορία.

sputnik

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube