REAL TIME |

Weather Icon
ΗΠΑ , Παλαιστίνη 7 Φεβρουαρίου 2020

”Η Συμφωνία του Αιώνα είναι η πολιτική αυτοκτονία του Trump” δήλωσε ο Velayati Σύμβουλος Ασφαλείας Φρουρών Της Επανάστασης του Ιράν

”Η Συμφωνία του Αιώνα είναι η πολιτική αυτοκτονία του Trump” δήλωσε ο Velayati Σύμβουλος Ασφαλείας Φρουρών Της Επανάστασης του Ιράν

”Ο Τραμπ εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς αποκαλύπτοντας το σχέδιο ”Η Συμφωνία του Αιώνα” , αλλά ο πιο σημαντικός είναι ο στρατηγικός  στόχος των Αμερικανών και των Δυτικών. Γενικά, στόχος τους ήταν η κατάληψη της Παλαιστίνης σταδιακά.” δήλωσε ο Velayati στο Khamemeni.ir που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

”Αυτό που έκανε ο Τραμπ είναι το ίδιο με τις πράξεις των προηγούμενων κυβερνήσεων των ΗΠΑ, αλλά οι πράξεις του Τραμπ είχαν ένα θετικό αποτέλεσμα.” , το οποίο ενοποιεί τις διαφορετικές Ισλαμικές ομάδες που προσέθεσε στην συνέχεια, λέγοντας ”οι Mahmout Abbas, Hamas, Islamic Jihad Movement in Palestine απέρριψαν το σχέδιο των ΗΠΑ το οποίο δείχνει πως οι Παλαιστίνιοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν θα προβούν σε επιτυχή διαπραγμάτευση, θέτοντας την αντίσταση ως τον μόνο τρόπο για περαιτέρω πρόοδο.”

” είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον καθώς το σχέδιο του Τραμπ είναι στην πραγματικότητα μία μορφή πολιτικής αυτοκτονίας” τόνισε.

Η κυβέρνηση του Τραμπ αποδέσμευσε την αποκαλούμενη Συμφωνία του Αιώνα την περασμένη Τρίτη, προκαλώντας αντιδράσεις-καταδίκες από την Παλαιστίνη και τον υπόλοιπο Ισλαμικό κόσμο που πιστεύουν ότι το σχέδιο παραβιάζει ξεκάθαρα τα δικαιώματα των Παλαιστινίων. Η ΕΕ απέρριψε επίσης την συμφωνία έπειτα από δήλωσή της την Τρίτη.

μετάφραση Χωριανόπουλου Άγγελου

πηγή: https://en.mehrnews.com/

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube