Weather Icon

Για τους ξερόλες που χλεύασαν την χρήση του όρου FIR

Για τους ξερόλες που χλεύασαν την χρήση του όρου FIR

Γράφει ο Αθανάσιος Χουλιάρας, Ανώτατος Αξιωματικός ΠΑ (ε.α) Airborne ISR-C2BM Platforms & EW Systems Evaluator

Θεωρώ ότι, αν και κάποιοι το χλεύασαν, η χρήση του όρου FIR ήταν η πιο ενδεδειγμένη στην προκειμένη περίπτωση της πρόκλησης των Τούρκων με το ερευνητικό σκάφος, γιατί οι ευθύνες μας και οι υποχρεώσεις μας σε αυτόν το τρισδιάστατο χώρο που παραβιάστηκε είναι καθορισμένες και ξεκάθαρες από το διεθνή οργανισμό ICAO και δεν μπορεί να τις αμφισβητήσει κανείς διεθνώς!

Και το εννοώ με αυτή την προσέγγιση!

Προσέχετε εσείς που θέλετε να πλήξετε την κυβέρνηση τι υπηρεσίες προσφέρετε ενάντια στα εθνικά μας θέματα!

Πρώτα απ’ όλα γελοιοποιείτε τις ΕΔ, οι οποίες πρώτες χρησιμοποίησαν αυτόν τον όρο και ενημέρωσαν επί του θέματος την πολιτική ηγεσία!
Ό
λοι εσείς που κάνετε τους ξερόλες και με ελαφρότητα, επικρίνετε τα πάντα, τι γνώση έχετε επί του θέματος;

Γνωρίζετε τη σκοπιμότητα και σε ποιους απευθύνεται αυτή η αναφορά στο όρο FIR από τις επίσημες Αρχές των ΕΔ και του ΥΕΘΑ της Πατρίδας μας;

Δεν είναι άσχετοι στο ΥΠΕΘΑ και στο ΓΕΕΘΑ, ξέρουν καλά το λειτούργημα τους και με ποιο τρόπο υπηρετούν καλύτερα την Πατρίδα.

Υπάρχει λόγος που αναφέρεται ως όρος το F.I.R για να αναδειχτεί παραστατικά σε όλους ποια περιοχή παραβίασε και από που αποχώρησε το τουρκικό ερευνητικό σκάφος και δεν έχει σχέση με ελαφρότητα, όπως αναφέρεται από κάποιους.

Και φυσικά Γνωρίζουν ότι δεν πετάνε τα πλοία, όπως ειρωνεύεστε! Η χρήση του όρου FIR εξυπηρετεί την ανάδειξη και την παραστατική κατανόηση του τρισδιάστατου χώρου από το ύψος της θάλασσας ως το μέγιστο ύψος εναέριας κυκλοφορίας, όπου ο Διεθνής Οργανισμός ICAO μας έχει δώσει την απόλυτη ευθύνη για τη τον έλεγχο και τη διαχείριση της Εναέριας Κυκλοφορίας, Ασφαλείας Πτήσεων, ιδιαίτερα την απόλυτη ευθύνη έρευνας και διάσωσης στη θάλασσα που έχουν σχέση στην προκειμένη περίπτωση και σε κάθε προκλητικότητα των Τούρκων που θέλουν να αλλάξουν το καθεστώς αυτό της διεθνούς αναγνώρισης.

Αυτό αναδεικνύει απόλυτα η αναφορά στον όρο FIR στην προκειμένη περίπτωση, ότι αυτή η περιοχή, η οποία παραβιάζεται από Τουρκικό Πλοίο είναι υπό το Έλεγχο των Ελληνικών Αρχών το οποίο επισημαίνω ότι προσπαθούν να το αμφισβητήσουν οι Τούρκοι χρόνια τώρα.

για τη συνέχεια LastPoint

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube