Weather Icon
Ρωσία , Συρία , Τουρκία 3 Φεβρουαρίου 2020

Έκτακτο – Στους έξι ανήλθε ο αριθμός των Τούρκων νεκρών στην Ιντλίμπ από πυρά πυροβολικού του στρατού της Συρίας

Αποτέλεσμα εικόνας για εκτακτη είδηση"

Το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης της Τουρκίας ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι εκτός από τους τέσσερις στρατιώτες που ανακοινώθηκε το πρωί ότι σκοτώθηκαν από τα πυρά πυροβολικού του στρατού της Συρίας, έχασαν τη ζωή τους άλλα δύο άτομα, ένας στρατιώτης και ένας Τούρκος πολίτης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι “από εκείνους που έκαναν αυτήν την φρικτή επίθεση, θα ζητηθεί λογαριασμός. Σε ανάλογες επιθέσεις θα κάνουμε χρήση του δικαιώματος νόμιμης άμυνας και θα δώσουμε σκληρή απάντηση”.

Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή είναι εν κινήσει φάλαγγα 200 τεθωρακισμένων οχημάτων και στρατιωτικών οχημάτων του τουρκικού στρατού, που μεταφέρουν μονάδες καταδρομών, είναι καθ’ οδόν προς την πόλη Σαρακίμπ, όπου διασταυρώνονται οι στρατηγικής σημασίας οδοκοί άξονες Μ4 και Μ5, για να αναχαιτίσουν την προέλαση του συριακού στρατού.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube