Weather Icon
Ρωσία , Συρία , Τουρκία 3 Φεβρουαρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – Ο υπουργός Άμυνας Χ. Ακάρ και οι Αρχηγοί των Επιτελείων στα σύνορα με τη Συρία

Son dakika haberler... Bakan Akar ve komutanlar Suriye sınırına gitti

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην περιφέρεια Ιντλίμπ, που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο πέντε Τούρκων στρατιωτών και ενός πολίτη, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, συνοδευόμενος απο τους αρχηγούς των Επιτελείων των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, κινείται προς τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία.

Προηγήθηκε σύσκεψη ανωτάτου επιπεδου στο Υπουργείο Άμυνας, όπου παρουσιάστηκαν όλα τα δεδομένα και έγινε εκτίμηση καταστάσεως.

Σημειώνεται ότι ο Χουλουσί Ακάρ, που είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ερντογάν στην επίσημη επίσκεψη στην Ουκρανία, που αρχίζει σήμερα, δεν ακολούθησε την αποστολή και μετέβη στα σύνορα, για να σηματοδοτήσει την έναρξη στρατιωτικής επιχείρησης μεγάλης κλίμακος στην περιφέρεια Ιντλίμπ.

Επίσης, να ληφθεί υπ’ όψιν ότι χθες ανακοινώθηκε παροχή δωρεάν στρατιωιτκής βοήθειας στην Ουκρανία, ύψους 200 εκατομμυρίων λιρών Τουρκίας, δηλαδή περίπου 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube