REAL TIME |

Συρία 17 Φεβρουαρίου 2020

Αστράφτει και βροντά απόψε στο Χαλέπι! (Βίντεο)

Αστράφτει και βροντά απόψε στο Χαλέπι! (Βίντεο)

Την ώρα που οι δυνάμεις του Ασάντα συνεχίζουν την προέλασή τους στο Χαλέπι.

Ο συριακός στρατός έχει καταλάβει από την Κυριακή τα περίχωρα της πόλης που αποτελεί το τελευταίο προπύργιο τζιχαντιστών και ανταρτών στο βορειοδυτικό κομμάτι της χώρας.

Έτσι οι δυνάμεις του Μπασάρ αλ Άσαντ απώθησαν τους αντιπάλους τους από τα περίχωρα του Χαλεπίου και ασφάλισαν την πόλη, που βρέθηκε στο στόχαστρο βομβαρδισμών από τους τζιχαντιστές και τους αντάρτες.

Το βράδυ της Δευτέρας σημειώνονται αεροπορικές επιθέσεις από ρωσικά αεροπλάνα που έχουν στοχεύσει γειτονιές της πόλης Ντάρα-Άζα στα δυτικά της επαρχίας του Χαλεπίου

Δύο πολίτες σκοτώθηκαν κατά την αεροπορική επιδρομή στο χωριό Αλ Αμπζμο, ενώ βομβαρισμός υπάρχει και στο Αταρίμπ. Νωπές άλλωστε είναι οι μνήμες από τον βομβαρδισμό του Νοεμβρίου του 2017, όταν σκοτώθηκαν 84 πολίτες, ανάμεσά τους 6 γυναίκες και 5 παιδιά, ενώ πάνω από 150 τραυματίστηκαν.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube