Weather Icon
Ρωσία , Συρία , Τουρκία , Τρομοκρατία 9 Φεβρουαρίου 2020

Αποτυχία στις διαπραγματεύσεις Τουρκίας-Ρωσίας για την Ιντλίμπ…

Αποτυχία στις διαπραγματεύσεις Τουρκίας-Ρωσίας για την Ιντλίμπ…

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Άγκυρα και Μόσχα συζήτησαν για την κατάσταση στην Ιντλίμπ

«Οι διαπραγματεύσεις επικεντρώθηκαν στην κατάσταση στο Ιντλίμπ της Συρίας, καθώς και στα μέτρα για την προώθηση της πολιτικής διαδικασίας στη Συρία».
Η Ρωσία και η Τουρκία διεξήγαγαν συνομιλίες στην Άγκυρα, συζητώντας για την κατάσταση στο Ιντλίμπ της Συρίας ώστε να παρθούν μέτρα για την προώθηση της πολιτικής διαδικασίας στη Συρία, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών το Σάββατο.

«Η Άγκυρα φιλοξένησε τριμερείς διαπραγματεύσεις μεταξύ διυπηρεσιακών αντιπροσωπειών υπό την ηγεσία των υπουργών Εξωτερικών της Τουρκίας και της Ρωσίας, του Σεντάτ Ονάλ και του Σεργκέι Βερσίνιν, με τη συμμετοχή του Ρώσου Ειδικού Προεδρικού Αντιπροσώπου στη Συρία Αλεξάντερ Λαβντρέγιεφ. Στις αντιπροσωπείες συμμετείχαν εκπρόσωποι των υπουργείων Eξωτερικών των δύο χωρών, των στρατιωτικών και των υπηρεσιών πληροφοριών. Οι διαπραγματεύσεις επικεντρώθηκαν στην κατάσταση στο Ιντλίμπ της Συρίας, καθώς και στα μέτρα για την προώθηση της πολιτικής διαδικασίας στη Συρία. Αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο εκπρόσωπος. Μια μέρα νωρίτερα, το Anadolu ανέφερε ότι η Τουρκία μετακινεί τις ειδικές της δυνάμεις σε παρατηρητήρια στη ζώνη εξουδετέρωσης του Ιντλίμπ.

………..

Sputnik  8/2/2020

Σχ. : Είναι σαφές πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, παρά την προσεκτική ορολογία της είδησης, απέτυχαν . Άρα ο πόλεμος, όπως και οι επιχειρήσεις του συριακού στρατού συνεχίζονται. 

TourkikaNea

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube