Weather Icon
Ελλάδα , Πολιτική 1 Φεβρουαρίου 2020

Αντώνης Σαμαρας για σκευωρία Νοβάρτις: Σας είχα πει ότι πρόκειται για συμμορία. Τώρα έχει αποδειχτεί

Αντώνης Σαμαρας για σκευωρία Νοβάρτις: Σας είχα πει ότι πρόκειται για συμμορία. Τώρα έχει αποδειχτεί

Σχόλιο για τα όσα είπε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην επόπτης της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ιωάννης Αγγελής, σχετικά με το σχέδιο προφυλάκισης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των βουλευτών Άδωνι Γεωργιάδη και Ανδρέα Λοβέρδου λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές, έκανε από την Καλαμάτα όπου βρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς.

«Κοιτάξτε, από την πρώτη ημέρα είχα πει ότι είναι συμμορία. Και όσοι τότε δεν το πίστευαν, σήμερα το πιστεύουν. Η ιστορία αυτή πρέπει να καθαρίσει σε βάθος και μέχρι τέλους!», είπε.

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είχε δηλώσει στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ότι η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής συνεχίζει τις εργασίες της, προσθέτοντας πως «αυτό που χαρακτηρίζεται ως βόμβα, έρχεται να συμπληρώσει άλλες βόμβες».

Χωρίς να υιοθετεί, όπως είπε, τις καταγγελίες, θύμισε ότι «παλαιότερα τρεις ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί είχαν κάνει καταγγελίες για ύπαρξη παρακράτους που μεθόδευε συγκεκριμένες κατηγορίες εναντίον δημοσιογράφων, επιχειρηματιών ή πολιτικών, προκειμένου να ελέγξει μια κατάσταση ώστε να εξοντώσει τελικά, αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ. Περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό, στο πλαίσιο της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής. Ο μήνας που ξεκίνησε σήμερα είναι κρίσιμος για να ολοκληρωθούν οι εργασίες της Επιτροπής».

πηγή: http://www.pontos-news.gr/article/205111/o-antonis-samaras-gia-diloseis-aggeli-shetika-me-ti-novartis-vinteo?fbclid=IwAR1iEeGfoFoSkBEtWzllwgu3XOIpulvrqaDR2Tl1u3uAGRZbVtr9uN4e2uE

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube