REAL TIME |

Weather Icon
Αθλητικά 23 Ιανουαρίου 2020

Τούρκοι θέλουν να χτίσουν και να ονοματοδοτήσουν το γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Τούρκοι θέλουν να χτίσουν και να ονοματοδοτήσουν το γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Αποκάλυψη από Θεσσαλονίκη για την Τούμπα και το ενδιαφέρον τουρκικής κατασκευαστικής εταιρείας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της διαδικτυακής έκδοσης της εφημερίδας Metrosport, μεγάλη κατασκευαστική εταιρία με έδρα την Τουρκία (το όνομά της δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά οι πληροφορίες που δεν αμφισβητούνται κάνουν λόγο για εταιρία τεραστίου μεγέθους) έχει προτείνει στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ να προσφέρει μεγάλη χορηγία, δίνοντας το όνομά της στο γήπεδο.

Ολα αυτά με φόντο την κατασκευή της «νέας Τούμπας», με την εταιρία να θέτει ως στόχο να έχει τον πρώτο λόγο για την κατασκευή του νέου γηπέδου, το οποίο φυσικά ανεβάζει επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Την πρόταση σκέπτεται πολύ σοβαρά η διοίκηση του Δικεφάλου, καθώς τα μεγέθη είναι πολύ μεγάλα.

Στην ΠΑΕ επιβεβαιώνουν την πρόταση και φαίνεται πως την σκέπτονται σοβαρά, εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους. Δεν έχουν καταλήξει, όμως είναι ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί έντονα, με την απόφαση να λαμβάνεται το επόμενο χρονικό διάστημα. Και μόνο η προσέλκυση μεγάλων εταιριών, για το πρότζεκτ της Τούμπας, πάντως, δείχνει ότι οι ασπρόμαυροι έχουν ανέβει επίπεδο.

Όπως καταλαβαίνετε, εφόσον ισχύει το δημοσίευμα, η είδηση παρουσιάζει και γεωπολιτικό ενδιαφέρον. Είναι ξεκάθαρο, ότι οι ρωσοτουρκικές σχέσεις που βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο τον τελευταίο καιρό λόγω της αγοράς των S-400 πάνε να αγγίξουν και το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube