Weather Icon
Απόψεις 19 Ιανουαρίου 2020

Σκοταδιστές και φωταδιστές

Σκοταδιστές και φωταδιστές

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κεντρική πολιτική γραμμή στη Νέα Δημοκρατία, αλλά, αν κρίνω από ορισμένες ενέργειές της, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μάλλον άγεται και φέρεται από τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ και ορισμένων «προοδευτικών» μέσων ενημέρωσης.

Γράφει ο Γεώργιος Τσακαλίδης

Πριν από μερικές εβδομάδες απέσυρε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας τη διάταξη περί βλασφημίας των θείων, ευθύς μόλις εκδηλώθηκαν οι πρώτες αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Χθες έδωσε εντολή ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής και κατέβηκαν από τους σταθμούς του Μετρό την ίδια κι όλας ημέρα οι αναρτηθείσες αφίσες με περιεχόμενο την προστασία του αγέννητου παιδιού, αμέσως μόλις εκδηλώθηκαν οι πρώτες αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των «προοδευτικών» δημοσιογράφων.

Είδα και διάβασα την αφίσα. Είναι ένα πολύ προσεγμένο και ορθά διατυπωμένο κείμενο με επιστημονικές πληροφορίες γύρω από το έμβρυο, στο οποίο αποφεύγονται οι λέξεις άμβλωση ή έκτρωση.

Κάθε εχέφρων πολιτικός, αναλογιζόμενος και το εφιαλτικό δημογραφικό πρόβλημα, που απειλεί με αφανισμό την πατρίδα μας, θα χαιρόταν με το περιεχόμενο της αφίσας ή δεν θα εκδήλωνε τουλάχιστον την αντίθεσή του για μια διαφήμιση υπέρ της ζωής.

Ο νεαρός Σερραίος πολιτικός όμως έχει αντίθετη άποψη. Δίνει «δημοκρατικά» εντολή να εξαφανισθούν άμεσα από τους σταθμούς του Μετρό όλες οι αφίσες, λες και επρόκειτο για αφίσες ανατρεπτικού περιεχομένου. Έδειξε τη φοβικότητα και δουλικότητά του μήπως κατηγορηθεί και αυτός ως «σκοταδιστής» και «οπαδός του μεσαίωνα».

Αν όμως είναι σκοταδισμός η διαφήμιση και υπεράσπιση του αγέννητου παιδιού, τότε ποιος είναι ο φωταδισμός; Μήπως η κατακρεούργηση του αγέννητου και παντελώς αθώου εμβρύου, πριν αντικρίσει το φως του Ήλιου;

Αλλοίμονο στην πατρίδα μας, αν κυβερνάται από δειλούς και συνεχώς υποχωρητικούς πολιτικούς, έναντι ξένων ή εγχώριων παραγόντων, όταν απειλείται μάλιστα στις μέρες μας από τον δημογραφικά πανίσχυρο γείτονά της!

Δρ. Τσακαλίδης Γεώργιος

Θεολόγος Θρησκειοπαιδαγωγός

Έφορος Α.Σ.Π.Ε.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube