REAL TIME |

Weather Icon
Εγκληματικότητα 19 Ιανουαρίου 2020

Πανικός στη Βάρη: Μαφιόζικη εκτέλεση μέσα σε ταβέρνα – Δύο νεκροί και μία τραυματίας ύστερα από «βροχή» πυροβολισμών

Πανικός στη Βάρη: Μαφιόζικη εκτέλεση μέσα σε ταβέρνα – Δύο νεκροί και μία τραυματίας ύστερα από «βροχή» πυροβολισμών

Πανικός επικράτησε σήμερα λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα μέσα σε ταβέρνα στη Βάρης – Κορωπίου, όταν άγνωστοι εισέβαλαν και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των θαμώνων, με αποτέλεσμα δύο άτομα να χάσουν τη ζωή τους και μία γυναίκα να τραυματίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα οπλισμένα άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν μέσα στην ταβέρνα και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τα δύο άτομα, έναν άνδρα από το Μαυροβούνιο και έναν από τη Σλοβενία, την ώρα που έτρωγαν στην ταβέρνα, όπου βρίσκονταν αρκετές ακόμα παρέες.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δράστες τους πυροβόλησαν στο κεφάλι με τουλάχιστον δέκα σφαίρες να πέφτουν μέσα στην ταβέρνα, γεγονός που δείχνει πως επρόκειτο για μαφιόζικη εκτέλεση.

Οι δύο άνδρες και η γυναίκα διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο ανδρών, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται με τραύματα στα πόδια.

Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Το σημείο αποκλείστηκε από άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε φωτογραφικό υλικό στο newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube