Weather Icon
Αθλητικά 27 Ιανουαρίου 2020

Ο τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας μιλά με την ιδιότητα του πιλότου για τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ

Ο τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας μιλά με την ιδιότητα του πιλότου για τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ

Συγκλονισμένη παραμένει όλη η ανθρωπότητα με την είδηση του τραγικού θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του μαζί με τη 13χρονη κόρη ύστερα από συντριβή ελικοπτέρου.

Ένας από τους πολύ καλούς γνώστες των εναέριων μέσων είναι ο ερμηνευτής Κώστας Μακεδόνας! Ο αγαπημένος τραγουδιστής ασχολείται επαγγελματικά με τις πτήσεις, σε αεροπορική εταιρεία, καθώς είναι κυβερνήτης, ελεγκτής, εξεταστής airbus. Πετά επίσης επικουρικά και ελικόπτερα. Με απλά λόγια ο Μακεδόνας εδώ και χρόνια κάνει μία δεύτερη εργασία, πολύ διαφορετική από το πεντάγραμμο, η οποία είναι άγνωστη στον πολύ κόσμο. Οπότε έχει άποψη σε τέτοιου είδους θέματα.

Όπως τονίζει ο ίδιος στο sportdog, «είναι πολύ νωρίς για εκτιμήσεις». Ο Μακεδόνας υποστηρίζει ότι τέτοιου είδους δυστυχήματα αποτελούν μαθήματα για κάθε είδους πλήρωμα και διδάσκονται σε σχολεία.

Ποια αίσθηση σας δημιούργησε η είδηση του χαμού του Κόμπι Μπράιαντ;

«Ήταν συνταρακτική η είδηση. Μας συγκλόνισε και μας στενοχώρησε όλους το γεγονός, ιδιαίτερα επειδή έγινε λόγω αεροπορικού ατυχήματος. Επίσης στενοχωρεί το ότι έφυγαν και άλλοι άνθρωποι ανάμεσά τους και η κόρη του. Ήταν πάρα πολύ άσχημο».

Ποια πληροφόρηση έχετε για το δυστύχημα;

«Αυτό που διαρρέεται είναι ότι έπεσε λόγω καιρικών συνθηκών. Αυτό όμως δεν λέει από μόνο του τίποτα. Τουλάχιστον προς το παρόν. Τα αίτια της συντριβής θα τα εντοπίσουν άνθρωποι που θα ερευνήσουν το δυστύχημα. Από την ησυχία του καναπέ κανείς δεν μπορεί να κάνει εκτιμήσεις».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Sportdog.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube