REAL TIME |

Weather Icon
Κορέα – Βόρειος Κορέα 16 Ιανουαρίου 2020

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν και οι… στρατιωτίνες του: Αλλόκοτο βίντεο με τραγούδια, βόλεϊ και ζητωκραυγές

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν και οι… στρατιωτίνες του: Αλλόκοτο βίντεο με τραγούδια, βόλεϊ και ζητωκραυγές

Δεν είναι ξεκάθαρο πότε πραγματοποιήθηκε η εν λόγω επίσκεψη του Βορειοκορεάτη ηγέτη στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις

Ένα βίντεο που δημοσίευσε εχθές η Daily Mail δείχνει στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Κιμ Γιονγκ Ουν σε μια στρατιωτική εγκατάσταση της Βόρειας Κορέας, με τις αλλόκοτες αντιδράσεις των γυναικών στρατιωτών να κλέβουν αναμφίβολα την παράσταση.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, δεν είναι ξεκάθαρο πότε πραγματοποιήθηκε η εν λόγω επίσκεψη, ωστόσο το συγκεκριμένο βίντεο δημοσιεύτηκε πρόσφατα από το NK News, έναν ιστότοπο που εδρεύει στις ΗΠΑ και μεταδίδει ειδήσεις για το Βόρεια Κορέα. Αποτελεί μία συρραφή από κλιπ που δείχνουν τον Βορειοκορεάτη ηγέτη να αλληλεπιδρά με τις στρατιωτίνες με το χαρακτηριστικό του αυστηρό ύφος, και εκείνες να αντιδρούν πότε με δέος και πότε με ξέφρενο ενθουσιασμό.

Οι σκηνές που περιλαμβάνονται στο βίντεο είναι αξιοσημείωτες: Σε μία από αυτές, μια στρατιωτική γυναικεία μπάντα παίζει μουσική και τραγουδά προς τιμήν του Κιμ Γιονγκ Ουν που παρακολουθεί ανέκφραστος από ένα τραπέζι. Αν και δεν φαίνεται ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης στο τέλος της «παράστασης» σηκώνεται και χειροκροτά.

Ακολουθεί μια βόλτα στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις, με γυναίκες στρατιωτίνες να ζητωκραυγάζουν στο πέρασμά του.

Σε μια αλλη σκηνή βλέπουμε τον Κιμ Γιονγκ Ουν να παρακολουθεί ένα παιχνίδι βόλεϊ καθισμένος σε πέτρινα σκαλιά. Μια στρατιωτίνα του προσφέρει ένα μαξιλάρι για να καθίσει και εκείνος το απορρίπτει, προς μεγάλη της απογοήτευση, κρίνοντας από την έκφρασή της.

Ακολουθούν μερικές ακόμα σκηνές με στρατιωτίνες να χοροπηδούν και να χειροκροτούν, χαιρετώντας τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Το βίντεο ολοκληρώνεται με την σκηνή της ομάδικής φωτογραφίας, με τις… αγχωμένες στρατιωτίνες να στριμώχνονται γύρω από τον ηγέτη τους, ισιώνοντας τα καπέλα τους.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube