Weather Icon
Δημόσια Διοίκηση 28 Ιανουαρίου 2020

Κράτος για γέλια, Δημόσια Διοίκηση για γέλια

Κράτος για γέλια,  Δημόσια Διοίκηση για γέλια

Μία ημέρα αποβολή στο μαθητή που ζητούσε από την καθηγήτρια να του διαγράψει την απουσία του από το μάθημα

Το γεγονός συνέβη 21 Ιανουαρίου του 2019- Ο ΠΔΕ Κ. Μακεδονίας δήλωσε στο esos: Πρέπει να διερευνηθεί εκ νέου η υπόθεση

Ο μαθητής που φέρεται  να εμφανίζεται σε βίντεο να πιέζει   την καθηγήτριά του να του σβήσει την απουσία του, τιμωρήθηκε από το Σύλλογο Διδασκόντων με μια ημέρα αποβολή.

Το γεγονός συνέβη σε ΕΠΑΛ της Β. Ελλάδας στις 21 Ιανουαρίου του 2019. Τότε η καθηγήτρια που δέχθηκε τις απειλές ανέφερε το γεγονός στη Διεύθυνση του σχολείου.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων τότε, χωρίς να έχει στα χέρια του το συγκεκριμένο βίντεο, που εμφανίζει την καθηγήτρια να δέχεται απειλές, αποφάσισε να τιμωρήσει τον μαθητή με μια ημέρα αποβολή.

Σήμερα το πρωί, ο Περιφερειακός Διευθυντής Κ. Μεκεδονίας Αλέξανδρο Κόπτση, αφού έλαβε γνώση του βίντεο, απέστειλε στο συγκεκριμένο ΕΠΑΛ ψυχολόγο και Κοινωνιολόγο καθώς και το τριμελές Παρατηρητήριο Διαχείρισης Κρίσεων.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Κ. Μακεδονίας μιλώντας στο esos είπε πως βρίσκεται σε επικοινωνία με το υπουργείο Παιδείας και τη Νομική Υπηρεσία και τόνισε:

Θεωρώ ότι πρέπει να διερευνηθεί εκ νέου , στο μετρό το δυνατό, η υπόθεση κι εφόσον διαπιστωθούν παραβάσεις θα αποδοθούν ευθύνες. Το  περιστατικό αυτό αν  και έγινε στο παρελθόν , τη στιγμή που έπεσε στην αντίληψή μας, πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα .

Για τη συνέχεια ESOS

 

 

Ανησυχεί η  ΔΔΕ Μαγνησίας για τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ για μαθητές

 

Θεσσαλονίκη: Κατάληψη-συμπαράστασης στον μαθητή που τραμπούκιζε καθηγήτρια

 

 

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube