REAL TIME |

Weather Icon
Τουρκία 27 Ιανουαρίου 2020

Είδηση που “φτιάχνει” τους λάτρεις των 80’s – Επανακυκλοφορεί η θρυλική DMC-12 από το Back to the Future

Είδηση που “φτιάχνει” τους λάτρεις των 80’s – Επανακυκλοφορεί η θρυλική DMC-12 από το Back to the Future

Πίσω στο 2016, η αμερικανική DeLorean Motor Company, στην οποία ανήκει εξ’ ολοκλήρου το brand DeLorean, ανακοίνωνε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα λανσάρει μία νέα εκδοχή ενός εκ των πιο αναγνωρίσιμων αυτοκινήτων στην ιστορία του κινηματογράφου, της DMC-12, η οποία “πρωταγωνίστησε” στη σειρά ταινιών “Επιστροφή στο Μέλλον”. Μέχρι τώρα, αυτό δεν είχε συμβεί.

Η εταιρεία είχε αντιμετωπίσει πάρα πολλές γραφειοκρατικές δυσκολίες αλλά και καθαρά τεχνικά θέματα που σχετίζονταν με τις προδιαγραφές ασφαλείας του οχήματος. Τα όποια εμπόδια ωστόσο μοιάζουν πλέον να ξεπερνιούνται, κάτι που οδήγησε τον πρόεδρο της DMC, James Espey, να αναφέρει σε δηλώσεις του πως η παραγωγή του θρυλικού μοντέλου θα ξεκινήσει ξανά το 2021.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νέα DMC-12 θα διαθέτει ανανεωμένο σχεδιασμό και θα φέρει έναν κινητήρα τελευταίας τεχνολογίας, 350 ίππων. Το εσωτερικό της θα είναι μοντέρνο και άνετο. Όσο για την τιμή της, αυτή θα κυμαίνεται στις $100.000. Άγνωστο είναι, τέλος, το πόσα αντίτυπα θα κατασκευαστούν συνολικά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα αντικείμενα/ ενθύμια από το “Επιστροφή στο Μέλλον” γίνονται ανάρπαστα από σινεφίλ κοινό, από fans της pop κουλτούρας αλλά και από τους λάτρεις των 4 τροχών: Πριν ένα χρόνο, ένα ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών OG Nike Mags (πιστά αντίγραφα εκείνων του Michael J. Fox στο Back to the Future: Part II) αγοράστηκε έναντι $92.100 ενώ ένα DeLorean Hovercraft πουλήθηκε για $45.000.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DeLorean Motor Company (@deloreanmotorcompany) στις

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube