Weather Icon

Gatestone Institute: Γιατί η Γαλλία έχει μετατραπεί σε μία εκκολαπτόμενη ισλαμική δημοκρατία

Gatestone Institute: Γιατί η Γαλλία έχει μετατραπεί σε μία εκκολαπτόμενη ισλαμική δημοκρατία

France Islamic RepublicΝικηφόρα μέχρι στιγμής η εκστρατεία των ριζοσπαστικοποιημένων Ισλαμιστών στη Γαλλία – Συνεχείς στρατολογήσεις

Η Γαλλία έχει μάθει να ζει με την ισλαμική απειλή, πέντε χρόνια  μετά τις δολοφονίες στο Charlie Hebdo και το Hyper Cacher, εκτιμά το Gatestone Institute, επικαλούμενο τη σχετική αρθρογραφία στον γαλλικό Τύπο.
 «Δεν περνά ένας μήνας … χωρίς μια δολοφονική επίθεση με την κραυγή του  Allahu Akbar που λαμβάνει χώρα στο έδαφός μας …. Αλλά ποια είναι  η ορθή καταπολέμηση των επιπτώσεων του ισλαμισμού αν δεν αντιμετωπίσουμε την προέλευση του, την ιδεολογία του θανάτου.
Σε αυτό το μέτωπο η άρνηση συνεχίζει να ανταγωνίζεται την αδράνεια και τίποτα δεν έχει αλλάξει τα τελευταία πέντε χρόνια», γράφει χαρακτηριστικά η Figaro.
Στο όνομα της ποικιλομορφίας, των μη διακρίσεων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η Γαλλία δέχτηκε πολλά κτυπήματα στον πολιτισμό και στην ιστορία της …
Οι Ισλαμιστές συνεχίζουν την εκστρατεία τους, η οποία ακόμη και χωρίς όπλα βρίσκει εύφορο έδαφος.
Η Γαλλία ζει την πέμπτη θλιβερή επέτειο της θανάσιμης  επίθεσης των τζιχαντιστών στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo, που έλαβε χώρα στις 7 Ιανουαρίου 2015.
Τον Δεκέμβριο 2019, η Γαλλίδα γερουσιαστής Nathalie Goulet προειδοποίησε ότι είναι πιθανότερες περισσότερες επιθέσεις.
«Στη Γαλλία έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να αποτρέψουμε την δράση των εξτρεμιστών.
«Εάν η κατάσταση παραμείνει έτσι, θα υπάρξουν περισσότερες επιθέσεις», είπε χαρακτηριστικά.
Εκτιμάται ότι υπάρχουν 12.000 ριζοσπάστες ισλαμιστές στη λίστα παρακολούθησης της τρομοκρατίας της Γαλλίας.
Ωστόσο, μόνο κάποιες δεκάδες θεωρούνται ότι βρίσκονται κάτω από 24ωρη παρακολούθηση.
Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίστηκε από μια νέα σειρά ισλαμιστικών τρομοκρατικών επιθέσεων: η αστυνομία τραυμάτισε έναν άνδρα με μαχαίρι σε έναν δρόμο στη βορειοανατολική πόλη της Μετς, δύο ημέρες μετά την επίθεση στο προάστιο Villejuif του Παρισιού, μια πράξη την οποία οι εισαγγελείς αντιμετωπίζουν ως τρομοκρατική επίθεση.
Και στα δύο περιστατικά, οι επιτιθέμενοι φώναζαν «Allahu Akbar». Αυτός ο τύπος επίθεσης ονομάστηκε «συνηθισμένη τζιχάντ» γράφει η Figaro.

Η υποταγή

«Η σοβαρότητα του ισλαμικού πολιτικού γεγονότος στη Γαλλία υποτιμάται έντονα», λέει ο νομικός Thibault de Montbrial, πρόεδρος της Γαλλικής Υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφάλειας.
Η υποταγή κερδίζει.

Για τη συvέχεια bankingNews

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube