Weather Icon
Περιβάλλον 29 Ιανουαρίου 2020

Αγρότες Ημαθίας: “Eίμαστε στο χείλος του γκρεμού” (Audio)

Αγρότες Ημαθίας: “Eίμαστε στο χείλος του γκρεμού” (Audio)

Για τις επερχόμενες κινητοποιήσεις των αγροτών στη Θεσσαλονίκη μίλησε στον Focus Fm 103,6 και την εκπομπή “Ζουμ στα Γεγονότα” με τη Δέσποινα Μποτίτση ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, Τάσος Χαλκίδης.

“Είμαστε στο χείλος του γκρεμού” είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι “στο τέλος δεν θα υπάρχουν αγρότες”! Σημείωσε ότι οι ίδιοι υπέστησαν τεράστιες καταστροφές τον περασμένο Ιούνιο λόγω των χαλαζοπτώσεων και ακόμη δεν έχουν πληρωθεί .

Αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις δήλωσε: “Εμείς ως Σύλλογος (σ.σ. Αγροτικός Σύλλογος Βέροιας) έχουμε πάρει απόφαση μαζί με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου να βρισκόμαστε στην Agrotica ώστε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στη σημερινή κυβέρνηση”.

Ο κ. Χαλκίδης χαρακτήρισε “πολύ σοβαρό πρόβλημα” για τους αγρότες το κόστος παραγωγής καθώς και της τιμής του πετρελαίου που όπως είπε είναι στα ύψη. “Λένε πως οι αγρότες είμαστε ο πυλώνας της οικονομίας. (..) Υπάρχουν αγρότες οι οποίοι είναι ακόμα απλήρωτοι από την παραγωγή την οποία έχουν ήδη παραδώσει” υπογράμμισε.

Τέλος, ανέφερε ότι το Σάββατο θα μεταβεί στη Βέροια ο κ. Βορίδης, θα είναι μια καθοριστική συνάντηση για το μέλλον των κινητοποιήσεων. “Ελπίζουμε να βρεθεί λύση”, κατέληξε ο κ. Χαλκίδης.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube