Weather Icon

Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας: Μην το βάζετε κάτω (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας: Μην το βάζετε κάτω (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυμα ελπίδας στέλνει στο ποίμνιό του ο κ. Μακάριος για τις καταστροφικές πυρκαγιές

 Σοφία Καρεκλά 

Με λόγια καρδιάς που αποτυπώνονται σε ένα συγκινητικό βίντεο ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας, Μακάριος, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσοι βοήθησαν και στήριξαν με οποιονδήποτε τρόπο τους κατοίκους της Αυστραλίας κατά τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν για μήνες την ήπειρο.

Ο κ. Μακάριος μιλά για τις ανυπολόγιστες καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές στο περιβάλλον, τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν αλλά και τον τεράστιο αριθμό των ζώων που σκοτώθηκαν. Ο πόνος στην καρδιά μας είναι μεγάλος, αναφέρει χαρακτηριστικά. Ωστόσο, συμπληρώνει, η αγάπη του Θεού είναι μαζί μας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας προτρέπει τους κατοίκους της ηπείρου να μη χάνουν την ελπίδα τους στον Θεό, να μην το βάζουν κάτω, να συνεχίσουν να προσεύχονται και να αγαπούν περισσότερο. “Όλοι μαζί, ως οικογένεια, συνεχίζουμε τον αγώνα μας, με την αγάπη του Θεού”, λέει στο ποίμνιό του.

Στο τέλος του σύντομου βίντεο, ο κ. Μακάριος εύχεται ο Θεός να ευλογεί όλο τον κόσμο και την Αυστραλία.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube