Weather Icon
Λαθρομετανάστευση 5 Ιανουαρίου 2020

Στην… υπηρεσία παράνομων μεταναστών ο ελληνικός στρατός

Στην… υπηρεσία παράνομων μεταναστών ο ελληνικός στρατός

Στρατόπεδα γίνονται χώροι υποδοχής. Αρματαγωγά γίνονται ξενοδοχεία παράνομων μεταναστών. Ολόκληρα τάγματα γίνονται υπηρέτριες παράνομων μεταναστών. Μέχρι και πόλεις, δίπλα σε στρατόπεδα και κομβικους άξονες χτίζονται, για παράνομους μετανάστες.

Γράφει ο Αλέξανδρος Νίκλαν, geopolitics.iisca.eu

Ουδείς έχει σκεφτεί πως τα στρατόπεδα αυτά δεν θα υπάρχουν για ώρα ανάγκης και χρήσης επιστρατευμένων.

Ουδείς έχει σκεφτεί πως το εσωτερικό ενός αρματαγωγου δεν είναι για κοινή θέα. Πόσο μάλλον σε ανθρώπους που δεν ξέρουμε ποιοι είναι και τι κάνουνε εδώ

Ουδείς σκέφτηκε πως μπορεί να “πνίγει” μια ολόκληρη γεωγραφική περιοχή αν σε 4-5 σημεία μπλοκάρουν οι δρόμοι από εμπόδια και μερικές εκατοντάδες οπλισμένους (από κρύπτες).

Σήμερα τρέχαμε λέει στο Προ.Πο για προστασία στόχων συμφερόντων ΗΠΑ και Ισραήλ αλλά και να ελέγχουν μεταναστες για το ποιοι είναι.

Δεν σχολιάζω άλλο .. όλοι ένα δράμι μυαλο έχουμε και στον αιώνα πληροφορίας έχουμε δει πως ενεργοποιούνται κάποια πράγματα.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube