REAL TIME |

Weather Icon
Λαθρομετανάστευση 1 Ιανουαρίου 2020

Αμείωτες οι μεταναστευτικές ροές στο Αιγαίο – Ξεπέρασαν τις 200 οι αφίξεις σε μια μέρα

Αμείωτες οι μεταναστευτικές ροές στο Αιγαίο – Ξεπέρασαν τις 200 οι αφίξεις σε μια μέρα

Δίχως τέλος είναι οι μεταναστευτικές ροές στο Αιγαίο παρά τις κακές καιρικές συνθήκες. Είναι χαρακτηριστικό πως από το βράδυ της Τρίτης έως τα ξημερώματα της Τετάρτης συνολικά 213 άτομα έφτασαν στη Λέσβο με βάρκες από τα τουρκικά παράλια.

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς εντοπίστηκαν 40 πρόσφυγες και μετανάστες στην περιοχή του αεροδρομίου που είχαν αποβιβαστεί στην ακτή, μεταξύ αυτών και ο 20χρονος διακινητής. Την ίδια στιγμή, ακόμη 39 άτομα είχαν αποβιβαστεί στην περιοχή Παληός, ενώ συνελήφθη και ο διακινητής ηλικίας 31 έτους.

Το βράδυ της Τρίτης 42 άτομα εντοπίστηκαν στην περιοχή «Ζεστά Νερά» και συνελήφθη και ο 36χρονος διακινητής, ενώ ακόμη 43 βρέθηκαν στην περιοχή Άγιος Δημήτριος.

Οι άνδρες του Λιμενικού συνέλαβαν και σε αυτή την περίπτωση τον διακινητή, ηλικίας 22 ετών. Τέλος, ακόμη 49 πρόσφυγες και μετανάστες εντοπίστηκαν στην περιοχή Δύο Πέτρες όπου συνελήφθη και ένας 30χρονος διακινητής.

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube