Weather Icon
Γενικά θέματα 3 Δεκεμβρίου 2019

Ως καλύτερη χώρα για διακοπές σε παραλία ψήφισε η Ρωσία την Ελλάδα

Ως καλύτερη χώρα για διακοπές σε παραλία ψήφισε η Ρωσία την Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα προορισμού διακοπών στην παραλία για το 2019 όπως έδειξαν τα αποτελέσματα ψηφοφορίας του περιοδικού National Geographic Travel της Ρωσίας.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 24 υποψήφιοι προορισμοί και «φιναλίστ» ήταν η Ελλάδα, η Τουρκία, το Βιετνάμ, η Κούβα και η Κύπρος.

Τί έδειξαν τα δεδομένα; Η Ελλάδα αναδείχθηκε πρώτη με το 29% των ψήφων από τα 500.000 άτομα που συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Η τελευταία διήρκεσε από τις 29 Ιουνίου ως την 31η Οκτωβρίου 2019.

Στόχος η αύξηση του τουριστικού ρεύματος

«Η νέα αυτή διάκριση για το ελληνικό τουριστικό προϊόν, επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα της εθνικής τουριστικής πολιτικής που σχεδίασε το υπουργείο Τουρισμού και εφαρμόζει παγκοσμίως ο ΕΟΤ, με στόχο την αύξηση αλλά και τη βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του τουριστικού ρεύματος προς την χώρας μας 365 ημέρες τον χρόνο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΟΤ.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί, ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι σχεδόν οι εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας στην Ρωσία, τουριστικοί πράκτορες, αεροπορικές εταιρίες, ξένοι διπλωμάτες άλλων χωρών, MME και Ρώσοι αξιωματούχοι.

Πηγή φωτογραφίας: Sputnik

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube