REAL TIME |

Weather Icon
Αθλητικά 6 Δεκεμβρίου 2019

Πουλήθηκε 30.000 ευρώ φανέλα του Πελέ

Πουλήθηκε 30.000 ευρώ φανέλα του Πελέ

Ο Πελέ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της διαδικτυακής δημοπρασίας του Sport Memorabilia, της σχετικής εταιρείας «Μπολάφι» στην Ιταλία, όπως έκανε γνωστό το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων (ANSA): η φανέλα της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας που φορούσε ο «βασιλιάς» στον φιλικό αγώνα με την Γιουγκοσλαβία το 1971, αφού κατάφερε να διπλασιάσει την τιμή εκκίνησης μετά από σχετικό ανταγωνισμό, έφτασε να πωληθεί 30.000 ευρώ.

Η θρυλική κίτρινη φανέλα του Φαούστο Κόπι από το 1952 και τον Tour de France, βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 25.000 ευρώ, ενώ το βάθρο έκλεισε η μπλε φανέλα της Γιουβέντους που φορούσε ο Λουτσιάνο Σπινόζι στον δεύτερο τελικό του Κυπέλλου Εκθέσεων εναντίον της Λιντς (1-1) το 1971, φτάνοντας τα 9.400 ευρώ.

Η δημοπρασία ολοκληρώθηκε με έσοδα 266.000 ευρώ και άνω του 70% των εκθεμάτων να έχουν πουληθεί, με συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube