REAL TIME |

Weather Icon
Αιγαίο , Εθνική Άμυνα , Τουρκία 25 Δεκεμβρίου 2019

Πληροφορίες ότι τουρκικά αεροσκάφη παρενόχλησαν ηχητικά το ελικόπτερο του υφυπουργού Άμυνας κ. Στεφανή

Πληροφορίες ότι τουρκικά αεροσκάφη παρενόχλησαν ηχητικά το ελικόπτερο του υφυπουργού Άμυνας κ. Στεφανή

Μετά τις παραβιάσεις στο Αιγαίο, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη παρενόχλησαν ηχητικά και το αεροσκάφος του υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή.

Αρκετές ήταν οι υπερπτήσεις την παραμονή των Χριστουγέννων από τα τουρκικά αεροσκάφη στο Ανατολικό Αιγαίο. Σύμφωνα με το star.gr, τα αεροσκάφη παρενόχλησαν ηχητικά το ελικόπτερο του υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, την ώρα που πετούσε κοντά στη Ρω.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσω ασυρμάτου, πιλότοι είπαν στο πλήρωμα ότι βρίσκονται σε τουρκικού εναέριο χώρο. Οι κυβερνήτες του ελικοπτέρου το αγνόησαν και συνέχισαν την πτήση τους.

Σχετικό βίντεο ΕΔΩ

Τουρκικά F-16 πάνω από το νησί της Ρω

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, το απόγευμα της Τρίτης, υπήρξε ενημέρωση ότι σημειώθηκαν δύο υπερπτήσεις πάνω από το ανατολικο Αιγαίο από τουρκικά μαχητικά.

Συγκεκριμένα δύο F-16 πέταξαν από το νησί της Ρω στις 15.34 στα 30.000 πόδια, σύμφωνα με την kathimerini.gr, ενώ ακολούθησε και δεύτερη υπερπτήση με ζεύγος αεροσκαφών F-16 σε ύψος 15.000 ποδιών στις 16.16 το απόγευμα.

Πηγή: Σπούτνικ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube