Οι άκαπνοι και ανίδρωτοι, αλλά και όσοι χάνουν τη μάσα των ΜΚΟ, χτυπούν τον Στεφανή που τους κόβει τα “έσοδα”, για ένα ασήμαντο λάθος χωρίς δόλο και ιδιοτέλεια

Οι άκαπνοι και ανίδρωτοι, αλλά και όσοι χάνουν τη μάσα των ΜΚΟ, χτυπούν τον Στεφανή που τους κόβει τα “έσοδα”, για ένα ασήμαντο λάθος χωρίς δόλο και ιδιοτέλεια

Πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ πυροδοτεί σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας σχετικά με το βιογραφικό του υφυπουργού Άμυνας, αρμόδιου για τον συντονισμό στη διαχείριση του μεταναστευτικού, Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως «η κυβέρνηση της fake αριστείας ξαναχτύπησε» και πως «ο κ. Διαματάρης φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή στα πλαστά βιογραφικά».

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, ο υφυπουργός κ. Στεφανής «επιμένει να ισχυρίζεται ψευδώς πως έχει δύο MBA, όπως αναφέρει στο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ωστόσο, από τα έγγραφα που έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα, προκύπτει τελικά πως “βάφτισε” MBA ένα απλό πιστοποιητικό παρακολούθησης ενός σεμιναρίου και ένα Master of Science».

Η Κουμουνδούρου δηλώνει πως «μιας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλυψε πλήρως τον κ. Στεφανή, όπως είχε κάνει άλλωστε και με τον κ. Διαματάρη για να αποπεμφθεί τελικά μετά από δύο μέρες, ο πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει στο εξής απλό ερώτημα: Πόση fake αριστεία θα αντέξει στην κυβέρνησή του;».

Τι απαντά η κυβέρνηση

Απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, κυβερνητικοί κύκλοι τόνισαν πως ο Αλκιβιάδης Στεφανής «έχει αποδείξει την αριστεία του, υπηρετώντας 40 χρόνια την πατρίδα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον επέλεξε για αρχηγό του ΓΕΣ. Με τα ίδια πτυχία. Τους τίτλους σπουδών θα ζήλευε η πλειονότητα των υπουργών του κ. Τσίπρα. Προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ενοχληθεί από το γεγονός ότι τα σύνορα πλέον θα φυλάσσονται. Και ο κ. Στεφανης θα παίξει σημαντικό ρόλο στη φύλαξή τους. Αλλά από αυτούς που έλεγαν ότι “η θάλασσα δεν έχει σύνορα” και θέλουν τη χώρα ξέφραγο αμπέλι, δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο» επισήμαναν.

Ανταπάντηση ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Πέτσας και οι “κύκλοι” του διεκδικούν με αξιώσεις το ρεκόρ του εκπροσώπου που καλύπτει υπουργούς με πλαστά βιογραφικά πιο γρήγορα από τη σκιά του» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως υποστήριξε, «πριν λίγες μέρες για τον κ. Διαματάρη έκανε λόγο για “παρερμηνεία”, για να αποπεμφθεί τελικά δύο μέρες μετά. Σήμερα, για τον κ. Στεφανή δεν λέει κουβέντα για το απλό σεμινάριο που “βάφτισε” MBA στο βιογραφικό του και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα.

Το πρόβλημα δεν είναι αν ο κ. Διαματάρης ή ο κ. Στεφανής έχουν πτυχία. Το πρόβλημα είναι το ψέμα και η εξαπάτηση που έχει γίνει η δεύτερη φύση της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Και εν τέλει, το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, που επιβραβεύει την απάτη και τα πλαστά βιογραφικά» σημείωσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Τι λέει ο υφυπουργός

Νωρίτερα, για «λάσπη και αθλιότητες» είχε κάνει λόγο ο ίδιος ο υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, τονίζοντας πως δεν πτοείται την ώρα που χειρίζεται κρίσιμα θέματα για την πατρίδα. Παρέθεσε δε στοιχεία για τις σπουδές και τη σταδιοδρομία του για όσους «εκ του  πονηρού» τα αμφισβητούν.

Είχε προηγηθεί σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτώνμε τίτλο «Στρατηγέ μου, ποια είναι τα πτυχία σας;». Σε αυτό γίνεται λόγος για ερωτήματα για τους τίτλους σπουδών από πανεπιστήμιο των ΗΠΑόπως και για το αντικείμενο των σπουδών του.

Ο ΥΠΕΘΑ

Για «απαράδεκτη προσωπική επίθεση διά του Tύπου» στον κ. Στεφανή έκανε λόγο, μέσω twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Δήλωσε βέβαιος ότι ο υφυπουργός «δεν πτοείται από κάτι τέτοια χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Προχωράμε δυνατά Αρχηγέ… Και ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!» έγραψε ο υπουργός.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube