Weather Icon
Παντελής Σαββίδης 18 Δεκεμβρίου 2019

Μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ για τα ακαδημαϊκά προσόντα του Στεφανή όταν έχει αρχηγό τον Τσίπρα;

Μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ για τα ακαδημαϊκά προσόντα του Στεφανή όταν έχει αρχηγό τον Τσίπρα;

Η στοχοποίηση Στεφανή από το απεχθές “Σύστημα Συριζα” – ό,τι πιο “δήθεν” ανέδειξε ο τόπος μεταπολιτευτικά- αποσκοπεί στο να σταματήσει ή να περιορίσει ή και να απαξιώσει, την προσπάθεια για αντιμετώπιση ρευστών, εξωγενών φαινομένων που εμφανίστηκαν με έντονο τρόπο στην ελληνική κοινωνία.

Από ανάρτηση του Παντελή Σαββίδη στο Facebook

Αντιμετώπιση που έχει ανάγκη ο τόπος και ο λαός του. Ευθύνη την οποία ανέλαβε ο αναγνωρισμένος για τις ικανότητές του στις Ένοπλες Δυνάμεις, πρώην αρχηγός ΓΕΣ.

Πόνεσε το “Σύστημα Σύριζα” γιατί χτυπήθηκε από τον Στεφανή και θα αποκαλυφθεί ο ρόλος παραφυάδων του κράτους που υπονόμευαν την υπόστασή του.

Ο Στεφανής διετέλεσε επί Συριζα Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού. Σημειώνω, επι Συριζα. Που σημαίνει ότι του αναγνωρίσθηκαν οι στρατιωτικές ικανότητες. Είναι στρατιωτικός και όχι ακαδημαϊκός. Είναι απο τους ελάχιστους που έχουν φοιτήσει και στο φημισμένο αμερικανικό West Point.

Και το σημαντικότερο που πρέπει να γνωρίζετε: Αυτός και ο αρχηγός Ναυτικού δεν είναι από τους φοβισμένους στα ελληνοτουρκικά.

Ένα, ακόμη, στοιχείο, που δεν αρέσει στους “δεδομένους “.

ΥΓ. Να μιλά ένα κόμμα, που έχει αρχηγό τον Τσίπρα, για ακαδημαϊκά προσόντα (πολλά απο τα οποία διαθέτει ο Στεφανής, αν και στρατιωτικός), πάει πολύ.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube