REAL TIME |

Weather Icon

Μας πουλάνε ανθρωπισμό κουνώντας μας και το δάχτυλο

Μας πουλάνε ανθρωπισμό κουνώντας μας και το δάχτυλο

Καταντάει εξοργιστικό: Γραπτό ερώτημα έστειλε στην Αθήνα η Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης Ντούνια Μιγιάτοβιτς, επισημαίνοντας ότι οι δομές φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα, όπου θα μεταφερθούν οι αιτούντες άσυλο, προς το παρόν είναι ανοικτού τύπου, ωστόσο «η κυβέρνηση σκοπεύει να επιβάλει ελέγχους κατά την είσοδο και την έξοδο από αυτές τις δομές». Ζητά από την Αθήνα περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις εγγυήσεις που θα εφαρμόσει για να διασφαλίσει ότι η «διοικητική κράτηση» θα χρησιμοποιείται ως έσχατο μέτρο σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση και για όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα.

Ο λαός το λέει γλαφυρά «εκεί που μας χρωστούσαν μας παίρνουν και το βόδι». Η Γερμανία δέχτηκε το ένα εκατομμύριο που είχε ανάγκη η βιομηχανία της (τότε που ο Αλέξης – ίσως σε συνεννόηση με την Μέρκελ – ήρατο πύλας της χώρας). Έκτοτε και υπό τον φόβο της ανόδου του AfD η «Μαντάμ» του Αλέξη έκλεισε ερμητικά τις δικές της.  Οι χώρες του Βίζεγκραντ (Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία) δεν δέχονται πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ τα μικροσκοπικά Σκόπια όχι μόνο ύψωσαν φράχτη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής, αλλά στην περίοδο της Ειδομένης στρατιώτες τους παραβίασαν τα ελληνικά σύνορα, καταδιώκοντας τους συγκεντρωθέντες εντός του ελληνικού εδάφους!

για τη συνέχεια Liberal

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube