Weather Icon
Εξωτερική Πολιτική , Τουρκία 3 Δεκεμβρίου 2019

Η μπάλα στη σέντρα – Ρητορική με ποδοσφαιρικές ορολογίες από Τουρκία

Η μπάλα στη σέντρα – Ρητορική με ποδοσφαιρικές ορολογίες από Τουρκία

«Αν επιμείνει, η Ελλάδα θα φάει γκολ εκεί που δεν το περιμένει», ανέφερε Τούρκος αξιωματούχος σε τουρκική εφημερίδα

Ανεβαίνει το θερμόμετρο των αντιπαραθέσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, λίγο πριν το τετ α τετ Μητσοτάκη – Ερντογάν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ. Όπως ενημερωθήκατε σχετικά, ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι έτοιμος να κάνει λόγο για την τουρκική προκλητικότητα την ώρα που η Άγκυρα συνεχίζει την εμπρηστική ρητορική της.

Μάλιστα Τούρκος αξιωματούχος μίλησε στην τουρκική εφημερίδα Χουριέτ και εξαπέλυσε νέες απειλές προς την Αθήνα, λέγοντας πως «αν συνεχίσει την ίδια στάση, θα φάει γκολ εκεί που δεν το περιμένει».

«Η Ελλάδα, οι Ελληνοκύπριοι, η Αίγυπτος και το Ισραήλ προσπαθούν να στριμώξουν την Τουρκία. Η Αθήνα παρά τις προειδοποιήσεις μας προσπάθησε να φέρει τη μπάλα στο τέρμα μας. Όμως με την κίνησή μας, τώρα η μπάλα μπήκε στο τέρμα της Ελλάδας», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος αξιωματούχος, απειλώντας την Αθήνα με «γκολ εκεί που δεν το περιμένει. Και στην περίπτωση αυτή, η Τουρκία θα βγει νικήτρια».

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι η Τουρκία προκαλεί και προσπαθεί με την ποδοσφαιροποίηση της ρητορικής της να κερδίσει τις εντυπώσεις. Το θέμα είναι πως η Ελλάδα θα χειριστεί αυτό το καυτό ζήτημα. Να μη… μασήσει, που λέει και ο λαός! Να μην υποχωρήσει και να βρει τρόπο να χτυπήσει τις αναθεωρητικές βλέψεις της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube