Weather Icon
Εθνική Άμυνα , Εξοπλισμοί 10 Δεκεμβρίου 2019

Επίσκεψη VIP στο MQ-9 επίδειξης στη Λάρισα

Επίσκεψη VIP στο MQ-9 επίδειξης στη Λάρισα

Επίσκεψη της στρατιωτικής ηγεσίας στην 110 Πτέρυγα Μάχης προκειμένου να ενημερωθεί για το MQ-9 αποκάλυψε με tweet του o Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, o οποίος και τους συνόδευε.

Στην 110 ΠΜ βρέθηκε ο Α/ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Χριστοδούλου, ο Α/ΓΕΑ αντιπτέραρχος Μπλιούμης και ο Α/ΓΕΝ αντιναύαρχος Τσιούνης.

Όπως είναι γνωστό η General Atomics έχει φέρει το ΜΕΑ MQ-9 που διαθέτει (N308HK) για επίδειξη η οποία είναι προγραμματισμένη στις 19 Δεκεμβρίου. Το μη επανδρωμένο αεροπλάνο, μαζί με παρελκόμενο σταθμό ελέγχου, που έφτασε στη χώρα μας πριν μερικές ημέρες έχει ήδη πραγματοποιήσει πτήσεις στις οποίες αξιολογείται από ειδική επιτροπή του ΓΕΕΘΑ, προκειμένου να γίνουν εισηγήσεις. Η παρακάτω αποτύπωση προέρχεται από μια από τις πτήσεις αυτές (πηγή tweet landingr.gr)

Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στην παραπάνω φωτογραφία:

* Το ελληνικό ρητό «Ος τα πανθ’ ορά» (αυτό που βλέπει να πάντα) για τις… ανάγκες του μάρκετινγκ της αμερικανικής εταιρίας.

* Η «απόκρυψη» τους ουραίας κοιλιάς, όπου πιθανότατα βρίσκεται το ραντάρ που διαθέτει το ΜΕΑ στην έκδοση Sea Guardian για επιχειρήσεις σε ναυτικό περιβάλλον.

Θα επανέλθουμε με νεότερο άρθρο μας για τις εξελίξεις αναφορικά με τα “ελληνικά Reaper”.

ΠΗΓΗ: ptisidiastima.com

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube