REAL TIME |

Weather Icon
Βόρειος Ήπειρος 13 Δεκεμβρίου 2019

Επίσκεψη της Ελληνίδας Πρέσβεως στα εκπαιδευτήρια ΟΜΗΡΟΣ Κορυτσάς

Επίσκεψη της Ελληνίδας Πρέσβεως στα εκπαιδευτήρια ΟΜΗΡΟΣ Κορυτσάς

Η Πρέσβης της Ελλάδος στην Αλβανία κα. Φιλιππίδου Σοφία παρευρέθηκε χθες στο σχολείο μας όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις μας και συναντήθηκε με την διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς.

Την υποδέχτηκαν ο Συντονιστής Εκπαίδευσης στην Αλβανία κ Σωτηρούδας Βασίλειος, ο Διευθυντής του Σχολείου Όμηρος κ. Φιλίππου Στέργιος, η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Όμηρος κα Παπαστόικου Μαρία, η Διευθύντρια των Ελληνικών Φροντιστηρίων Αριστοτέλη κα. Ανδριάνα Πρέμτη, ο Πρόεδρος των εκπαιδευτηρίων κ Ανδρέας Μήτσιος, εκπαιδευτικοί και μία ομάδα μαθητριών οι οποίες την καλωσόρισαν με μια ανθοδέσμη.

Η κα Φιλιππίδου συνοδευόταν από την Γενική Πρόξενο της Ελλάδος στην Κορυτσά κα Μαγδαληνή Νικολάου, την κα Σταυρούλα Πενταρβάνη, Σύμβουλο Πρεσβεία Α’ και τον κ. Αλέξανδρο Μπούζη Προϊστάμενο Γραφείου Τύπου και Επικοινωνιών της Πρεσβείας.

Αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του Σχολείου μας συναντήθηκε πρώτα με την Διεύθυνση και έπειτα με όλους τους δασκάλους με τους οποίους συζήτησε για διάφορα θέματα δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρων στο να ακούσει την άποψη τους. Έπειτα επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Λυκείου Πλάτων.

Η κα Φιλιππίδου, κατά την αποχώρηση της εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίηση της για όλα όσα είδε και άκουσε. Επιπλέον διαβεβαίωσε την διεύθυνση πως σύντομα θα επισκεφτεί ξανά το σχολείο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο himara.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube