Weather Icon
Αθλητικά , Διεθνή 16 Δεκεμβρίου 2019

Γη και ύδωρ έδωσαν οι Τούρκοι στον Λάρκιν της Εφές – Δήλωση από Ερντογάν! Τον ευχαρίστησε ο παίκτης

Γη και ύδωρ έδωσαν οι Τούρκοι στον Λάρκιν της Εφές – Δήλωση από Ερντογάν! Τον ευχαρίστησε ο παίκτης

Τον ουρανό με τα άστρα δίνουν στον Σέιν Λάρκιν οι Τούρκοι προκειμένου να τον δουν ντυμένο με τα χρώματα της Εθνικής τους ομάδας στην αμέσως επόμενη μεγάλη διοργάνωση.

Μάλιστα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε απόλυτα ενήμερος με την προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να δοθεί στον MVP της Euroleague τουρκικό διαβατήριο.

«Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο. Θέλουμε αυτόν τον παίκτη στην Εθνική μας ομάδα, ξέρουμε πως μπορεί να βοηθήσει ώστε να πετύχει η Τουρκία τους στόχους της», είπε ο Ερντογάν σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Ο σταρ της Αναντολού Εφές δηλώνει άκρως ικανοποιημένος από την αποδοχή του κόσμου και τις συνθήκες που βρήκε στην Τουρκία, ενώ δήλωσε θετικός στο να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Τουρκίας. Θυμίζουμε πως με τον ίδιο τρόπο έπαιξαν στο πρόσφατο παρελθόν ο Μπόμπι Ντίξον αλλά κι ο Σκότι Ουίλμπεκιν.

Έπειτα από τη δήλωση του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί για την «τουρκοποίηση» του Λάρκιν, ήρθε η απάντηση του γκαρντ της Εφές, ο οποίος ευχαρίστησε τον ισχυρό άνδρα της χώρας για τα λεγόμενά του.

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube