Weather Icon

«Άφαντος» ο Ισραηλινός ιδιοκτήτης του κατασκοπευτικού βαν – Όλα τα νεότερα – VIDEO

Άφαντος παραμένει ο Ισραηλινός πρώην μυστικός πράκτορας και ιδιοκτήτης του υπερσύγχρονου κατασκοπευτικού βαν που έκανε άνω-κάτω την Κυπριακή Δημοκρατία, Ταλ Ντίλιαν, με την αστυνομία να τηρεί στάση αναμονής.
Παρά τις διαβεβαιώσεις που φαίνεται να έδωσε στις αρχές ότι θα επέστρεφε χθες στην Κύπρο, μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε αφιχθεί.
Για την αστυνομία πάντως και την υπηρεσία καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η αποκρυπτογράφηση των ηλεκτρονικών διευθύνσεων που φαίνεται να σάρωνε η εταιρεία, αποδεικνύεται γρίφος για δυνατούς λύτες, αφού ακόμα συνεχίζουν τις προσπάθειες και στο παρόν στάδιο ακόμα δεν έχει βγει άκρη.

Παράλληλα, διερευνώνται όλα τα τεκμήρια που έχουν παραληφθεί τόσο από την πολυκατοικία στέγασης των συναφών εταιρειών εκεί όσο και ο τεχνικός εξοπλισμός του βαν.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ με όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω απ’ την υπόθεση στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube