REAL TIME |

Weather Icon
Εξοπλισμοί , Ρωσία 24 Νοεμβρίου 2019

Οι S-400 εν δράσει: Η ανάπτυξη του συστήματος, η αναγνώριση του στόχου και το τελειωτικό χτύπημα

Τις πολλαπλές αρετές των S-400 παρουσιάζει βίντεο από τις δοκιμές του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος. Μέσα σε 5 λεπτά, το σύστημα ήταν έτοιμο για μάχη!
Βίντεο από δοκιμές των S-400 δείχνει την αποτελεσματικότητα του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος και γιατί χώρες, όπως η Ινδία και η Τουρκία, είναι αποφασισμένες να το αποκτήσουν αψηφώντας ενδεχόμενες αμερικανικές κυρώσεις.

Κατά την εκπαίδευση αντιαεροπορικών μονάδων του στρατού στον χώρο εκτόξευσης στο Καπούστιν Γιαρ, στην Περιφέρεια Άστραχαν, πυροδοτήθηκαν 8 πύραυλοι υψηλής ευελιξίας.

Το βίντεο που δημοσίευσε το κανάλι του ρωσικού υπουργείου Άμυνας δείχνει την ανάπτυξη των S-400 στο επιθυμητό σημείο και την ταχύτατη προετοιμασία τους για χρήση. Στη συνέχεια, την αναγνώριση του στόχου σε χαμηλό υψόμετρο και τέλος την εκτόξευση του πυραύλου που χτυπάει «διάνα». Το εντυπωσιακό είναι απαιτήθηκαν μόλις 5 λεπτά ώστε το σύστημα να είναι έτοιμο για μάχη!
Οι S-400 βρίσκονται στη διάθεση του ρωσικού στρατού από το 2007 με 16 συντάγματα να βρίσκονται ανεπτυγμένα σήμερα στη Ρωσία, καθώς στην αεροπορική βάση Χμέιμιμ στη Συρία
Ταυτόχρονα κι άλλες χώρες σχεδιάζουν να αποκτήσουν συστήματα S-400. Οι παραδόσεις στην Τουρκία των S-400 ξεκίνησαν νωρίτερα φέτος, με την Άγκυρα να εμφανίζεται πρόθυμη να θυσιάσει τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα των F-35 για το ρωσικό σύστημα.
Η Ινδία αντιμετώπισε, επίσης, απειλές αμερικανικών κυρώσεων κατά τη διαπραγμάτευση με τη Μόσχα για την αγορά των S-400. Τα αντιαεροπορικά συστήματα αναμένεται να φτάσουν στις ινδικές  ένοπλες δυνάμεις, κάποια στιγμή, μέσα στην επόμενη χρονιά.
Πηγή: Σπούτνικ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube