Weather Icon
Λαθρομετανάστευση , ΠΦΑ 6 Νοεμβρίου 2019

Από τις γελοιότητες των κοριτσιών στην παρέλαση, στις Kardashian από την Αρμενία και από τις γελοιότητες Γιαννούλη… στο μεταναστευτικό

Από τις γελοιότητες των κοριτσιών στην παρέλαση, στις Kardashian από την Αρμενία και από τις γελοιότητες Γιαννούλη… στο μεταναστευτικό
Ο έλληνας συμπάσχει στο πρόβλημα αλλά πλέον οι λαθρομετανάστες δεν προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες αλλά είναι οικονομικοί μετανάστες ή απλά εκμεταλλεύονται την χαλαρότητα των συνόρων να έρθουν στην Ευρώπη μέσα της Ελλάδος.
Το έσχατο διάστημα η επικαιρότητα μεταξύ άλλων εστίασε σε δύο ομολογουμένως ενδιαφέροντα γεγονότα.
Την αντίδραση ορισμένων κοριτσιών στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου όπου με ένα αντισυμβατικό τρόπο γελοιοποίησαν την ιστορία και μαζί γελοιοποιήθηκαν και οι ίδιες και εσχάτως τις ανοησίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιαννούλη ο οποίος έκανε λόγο για ποινικά κολάσιμο σαδισμό να ψήνεις χοιρινές μπριζόλες δίπλα από καταυλισμούς μεταναστών.
Και ενώ στην Ελλάδα την χώρα με την πλουσιότερη ιστορία αντί να δίνουμε αγώνες για να διατηρήσουμε την εθνική και συλλογική μνήμη, ορισμένοι προσπαθούν να γελοιοποιήσον – διακωμωδήσουν ορισμένες μορφές συλλογικής και εθνικής μνήμης… όπως τα κορίτσια στην παρέλαση… στις ΗΠΑ οι αδερφές Kardashian έδωσαν ένα πολύ σημαντικό αγώνα.
Οι αδερφές Kardashian οι οποίες βρίσκονται καθημερινά πλέον στα πρωτοσέλιδα του αμερικανού τύπου λόγω της κοσμικής τους ζωής αλλά και άλλων δραστηριοτήτων… δεν ξέχασαν την αρμένικη καταγωγή τους.
Πρόσφατα οι ΗΠΑ αναγνώρισαν την γενοκτονία των Αρμενίων και όσο και αν σας φανεί παράξενο, οι αδερφές Kardashian που έχουν μεγάλη επιρροή στις ΗΠΑ έδρασαν μεθοδικά ώστε το αμερικανικό κράτος να αναγνωρίσει την γενοκτονία των Αρμενίων.

Για τη συνέχεια BankingNews

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube