REAL TIME |

Weather Icon

Σ. Καλεντερίδης στον FOCUS FM: Η Ελλάδα σε λίγο θα γίνει “βιλαέτι” της Νεο-οθωμανίας του Ερντογάν – ΗΧΗΤΙΚΟ

“Σε 10 χρόνια κινδυνεύουμε να ζούμε σε μία χώρα, που δε θα μιλούν ελληνικά και δεν θα είναι Χριστιανοί, θα γίνουμε βιλαέτι της νέο-Οθωμανίας, που οραματίζεται ο Ερντογάν”, είπε μιλώντας στον Focus FM 103,6 o στρατηγικός αναλυτής, Σάββας Καλεντερίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή “Διπλός Ελληνικός” με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογου, ο κ. Καλεντερίδης εκτίμησε, ότι “ανοίγοντας τα σύνορά της η Ελλάδα αυτοχειριάστηκε, για να μην πω έκοψε τα κάκ@@λά της. Τη γεωπολιτική ισχύ, που είχαμε λόγω της συμμετοχής μας στην ΕΕ την απωλέσαμε, γίναμε ο αποδιοπομπαίος τράγος. Στο μεταναστευτικό μείναμε μόνοι και κινδυνεύουμε”, ανέφερε ο κ. Καλεντερίδης.

“Η αποτρεπτική ισχύς της Ελλάδας δεν είναι ίδια με αυτή, που ήταν πριν 10 χρόνια”, συμπλήρωσε και χαρακτήρισε “εξαίρετο αξιωματικό” τον διοικητή της 114 πτέρυγας μάχης, που παραιτήθηκε λόγω των ελλείψεων στο στράτευμα και τους χειρισμούς στο μεταναστευτικό. “Βλέπει, ότι έρχονται κατά πάνω μας και το μεταναστευτικό και οι διεκδικήσεις της Τουρκίας, δεν θέλει να είναι συνένοχος και ως κραυγή αγωνίας δήλωσε, ότι παραιτείται”, κατέληξε ο κ.Καλεντερίδης.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σάββα Καλεντερίδη στον Focus FM 103,6, εδώ:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube