Weather Icon
Γενικά θέματα 11 Νοεμβρίου 2019

Ο πρωθυπουργός Μπορίσοφ προτείνει να ανταλλάξουν λιμένες η Βουλγαρία και η Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός Μπορίσοφ προτείνει να ανταλλάξουν λιμένες η Βουλγαρία και η Ελλάδα



Η Βουλγαρία και η Ελλάδα πρέπει μα μοιράζουν τους πόρους τους για να χρησιμοποιήσουν τη Μαύρη Θάλασσα και τον Δούναβη και εμείς το Αιγαίο, είπε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ.
 Μιλώντας στους πρεσβευτές της Ελλάδας και των ΗΠΑ στη Βουλγαρία, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας τόνισε ότι θα συζητηθεί η δυνατότητα κατασκευής δρόμου μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Ντιμίτροφγκραντ για τη σύνδεση της Μαύρης Θάλασσας και του Αιγαίου. Ας ανταλλάξουμε από ένα λιμάνι δωρεάν. 
Η Ελλάδα θα έχει τη Μαύρη Θάλασσα και θα έχουμε το Αιγαίο και μάλιστα χωρίς πολέμους, με βάση μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία, εξήγησε ο Μπορίσοφ. Τον Οκτώβριο, κατά την επίσκεψη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Ρούμεν Ράντεφ, στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, πρότεινε τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης.

http://bnr.bg/

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube